Yandex Metrica
SON DAKİKA
Hayranına istismarda bulunduğu iddia edilmişti... Kurtuluş Kuş'tan ilk açıklama geldi!

Hayranına istismarda bulunduğu iddia edilmişti... Kurtuluş Kuş'tan ilk açıklama geldi!

Son dönemde popüler şarkıcılar arasında yer alan Kurtuluş Kuş'la ilgili kan donduran bir istismar iddiası ortaya atıldı. Kuş'un konserine giden 21 yaşındaki bir hayranına tecavüz ettiği öne sürüldü. Şarkıcıdan konuyla ilgili açıklama geldi.

Magazin

23.01.2024, 19:04

Sevmedim Deme, Nabız, içime Ata Ata gibi şarkılarla son dönemlerde popüler olan Kurtuluş Kuş, cinsel istismar iddiasıyla magazin gündemine bomba gibi düştü. Şarkıcının, Aydın'a kendisini dinlemeye gelen hayranına otelde tecavüz ettiği öne sürüldü.

21 yaşındaki B.Ö, hayatının karardığını söyleyerek "Kendisi bana sarıldığı anda bakire olduğumu söyleyerek yalvardım. Ama ellerimi zorla tutup tecavüz etti. Babamın başı belaya girmesin diye anlatmayacaktım ama durgunluğumdan şüphelenince anlatmak zorunda kaldım" dedi.

"HİÇBİR ASLI YOKTUR"

Kurtuluş Kuş, Instagram hesabından yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"Hepinize merhabalar. Güne üzerime atılan iğrenç tatsız bir iftira ile başladım. Öncelikle böyle bir şeyin bizde hiçbir karşılığı, hiçbir aslı yoktur Allah'a çok şükür. Takıntılı hayranlarımızla bir süredir bir mücadele içindeyiz. Kendilerini çoğu zaman hoşgörü ile karşılıyoruz. Böyle bir şeyin savcılık delili olmadan basına yansıması ve ismimin geçmesi beni çok üzdü. En kısa zamanda haklılığım ortaya çıkacaktır. Yanımda olan herkese çok teşekkür ederim."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading