Yandex Metrica

Hayranı yüzünden sahneden düşen Kibariye hastanelik oldu! O anlar kamerada

Hayranı yüzünden sahneden düşen Kibariye hastanelik oldu! O anlar kamerada

Mersin'de konser veren Kibariye, talihsiz bir olay yaşadı. Konser sırasında bir hayranı yüzünden sahneden aşağıya düşen Kibariye, olay sonucu baygınlık geçirdi. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Kibariye'nin sağlık durumu hakkında açıklama yaptı.

Magazin

23.01.2024, 20:51

Mersin'in Akdeniz ilçesi Turgut Reis Mahallesi Kültür ve Sanatevi önünde kurulan alanda düzenlenen "Romanlar Buluşması"nda ünlü şarkıcı Kibariye'de katıldı. Konserin ilerleyen dakikalarında talihsiz bir olay yaşandı. Sahneye atlayan hayranını Kibariye'den uzaklaştırmak isteyen güvenlik görevlisi sert bir şekilde Kibariye'ye çarptı.

Ünlü şarkıcı darbenin etkisiyle yaklaşık 2 metre yükseklikteki sahneden aşağıya düştü. Apar topar özel bir hastaneye kaldırılan Kibariye, daha sonra Mersin Şehir Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Kibariye'nin düşme anları konserdeki izleyenlerin cep telefonu kameralarına saniye saniye yansıdı.

"Sıfır beden herkese uymaz" demişti! Eski manken verdiği pozlarla Maldivleri... Haberi Görüntüle

BAKAN KOCA AÇIKLAMA YAPTI: BİLİNCİ YERİNDE 

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Ses sanatçımız Kibariye, sahnede yaşadığı talihsiz bir olay sonucu yaralandı. Tedavisi Mersin Şehir Hastanesinde devam ediyor. Bilinci yerinde. Bir süreliğine gözlem altında tutulup, taburcu edilecek. Kendisine geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum. Sesinizle, neşenizle sizi tekrar aramızda görmek istiyoruz” ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading