Yandex Metrica

Hastaneye kaldırılan Hakan Ural'ın sağlık durumu nasıl? Nur Tuğba Namlı'dan ilk açıklama

Hastaneye kaldırılan Hakan Ural'ın sağlık durumu nasıl? Nur Tuğba Namlı'dan ilk açıklama

Bir süredir sağlık sorunlarıyla boğuşan Hakan Ural'ın koronavirüse yakalandığı ve hastaneye kaldırıldığı öğrenildi. Neler Oluyor Hayatta'daki partneri Nur Tuğba Namlı sunucunun sağlık durumu hakkında açıklamada bulundu.

Magazin

23.01.2024, 18:16

Neler Oluyor Hayatta programında sunuculuk yapan Hakan Ural, rahatsızlığı nedeniyle bir süredir programda yer almıyordu. Geçtiğimiz günlerde durumunun ağırlaştığını açıklayan Ural'ın koronavirüse yakalandığı ve hastanede tedavi gördüğü öğrenildi.

"KORONAVİRÜS TESTİ POZİTİFE DÖNDÜ"

Sunucunun programdaki partneri Nur Tuğba Namlı, canlı yayında Hakan Ural'ın sağlık durumuna ilişkin açıklamada bulundu. Namlı, şu ifadeleri kullandı:

"Hakan en kısa sürede burada olacak. Aklınızın takılacağı hiçbir şey yok. Hakan'a malesef Covid-19 tanısı konuldu ama sağlığı çok iyi. Yaptırdığı bütün testler negatif çıktı. Semptomlar artınca pozitife döndü. Kontrol amaçlı hastanede tedavisi devam ediyor. Birkaç gün içinde burada koltuğunda olacak."

SEVENLERİNDEN DUA İSTEMİŞTİ

Durumu ciddileşen Hakan Ural, Instagram hesabında geçtiğimiz gün yaptığı paylaşımda "Arkadaşlar maalesef süreç her geçen gün daha zorlaştı. Sıkıntılı yani. Bir önceki post iyi dedik ama erken davranmışız. Allah yardımcımız olsun dualarınızı eksik etmeyin." ifadelerini kullanmıştı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading