Yandex Metrica

Harry ile Meghan'ın oğluna prens unvanı verilmeyecek

Harry ile Meghan'ın oğluna prens unvanı verilmeyecek

Prens Charles, tahta geçtiğinde kraliyet üyelerinin sayısını sınırlayacak. Bu monarşi planına göre Prens Harry ve Meghan Markle'ın oğlu Archie'ye prens unvanı verilmeyecek.

Magazin

29.03.2024, 17:07

Kraliyetten ayrılarak ABD'ye yerleşen Prens Harry ve Meghan Markle gündemden düşmüyor. Çifte bu kez kötü haber, Prens Charles'tan geldi. 72 yaşındaki Prens Charles, uzun süredir üzerinde çalıştığı kraliyet üyelerinin sayısını sınırlama planını uygulamakta kararlı görünüyor.

Daily Mail'in haberine göre, annesi Elizabeth'in ardından tahta geçecek olan Prens Charles aile içi unvanlar ve ayrılan bütçeler konusunda düzenleme yapacak. Bu plan yürürlüğe girdiğinde Prens Harry ve Meghan Markle'ın oğlu Archie ve kızı Lilibet Diana, Charles tahta geçtikten sonra da "prens" ve "prenses" unvanı alamayacak.

PRENS UNVANI ALMASI ÖNLENECEK

Charles oğlu Harry'ye Archie'nin bir zamanlar doğuştan hakkı olan 'prens' unvanını almasını engellemek için önemli belgeleri değiştireceğini söyledi. Kaynaklar, Harry ve Meghan'a, Prens Charles kral olduğunda oğulları Archie'nin hiçbir zaman prens olamayacağının söylendiğini bildirdi. Kraliyetin bu tavrı nedeniyle Harry ve saray arasındaki ilişkilerin daha da kötüleştiği bildirildi.

KRALİYETİ IRKÇILIKLA SUÇLAMIŞLARDI

Meghan Markle, Oprah Winfrey'e verdiği çok konuşulan röportajda, kraliyetin oğlu Archie'nin ten rengi hakkında endişe duyduğunu ve doğuştan verilmesi gereken 'prens' unvanının verilmediğini söyleyerek ırkçılık suçlamasında bulunmuştu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading