Yandex Metrica

Hande Yener sevenlerini korkuttu! Sahnede bir anda yere yığıldı! Hande Yener'in sağlık durumu nasıl?

Hande Yener sevenlerini korkuttu! Sahnede bir anda yere yığıldı! Hande Yener'in sağlık durumu nasıl?

Ünlü şarkıcı Hande Yener, önceki akşam Ataşehir'de bir mekanda sahne aldı. Şarkı söylediği sırada baygınlık geçiren sanatçı, dinleyicilerin yüreklerini ağzına getirdi.

Magazin

18.03.2024, 00:46

Şarkıcı Hande Yener, konser maratonuna hız kesmeden devam ediyor. Sanatçı, sahnede tercih ettiği kostümlerle ve yaptığı açıklamalarla sık sık gündeme geliyor. Yener, önceki akşam Ataşehir'de bir mekanda sevenleriyle buluştu.

Sevilen şarkılarını seslendiren Yener, hayranlarına eğlenceli anlar yaşattı. Şarkıcının bir ara sahnede baygınlık geçirmesi herkesi endişelendirdi. Hande Yener, önce sahne arkasına oturtuldu daha sonra ise dışarı çıkartıldı. Bir süre hava alan şarkıcı sahnesine kaldığı yerden devam etti.

Doğum anını paylaşan fenomene tepkiler çığ gibi! Altıncı çocuğunun doğumunu Instagram'da yayınladı Doğum anını paylaşan fenomene tepkiler çığ gibi! Altıncı çocuğunun doğumunu... Haberi Görüntüle

SAĞLIK DURUMU İYİ

Sanatçının baş dönmesi ve mide bulantısı nedeniyle baygınlık geçirdiği öğrenildi. Hande Yener'in genel sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading