Yandex Metrica

Hande Yener'den sanatçıları kızdıracak açıklama! Armut dalında güzeldir

Hande Yener'den sanatçıları kızdıracak açıklama! Armut dalında güzeldir

Hande Yener, sanatçıların sahne kıyafetlerine yönelik açıklamalarda bulundu. Ünlü şarkıcı Hande Yener, “Armut dalında güzeldir” dedi.

Magazin

23.01.2024, 18:36

Şarkıcı Hande Yener, geçtiğimiz akşam Etiler'de bir mekan çıkışı görüntülendi. Yener, son dönemde tartışma konusu olan sanatçıların sahne kıyafetleri hakkında konuştu. Yener, "Armut dalında güzeldir" diyerek gönderme yaptı. 2022 yılını sanatçı İbrahim Tatlıses ile birlikte Belarus'ta karşılayan Hande Yener, "Güzel bir konser oldu. İbrahim Bey'in Covid-19 test sonucu pozitif çıktı. Bu haberi duyduktan sonra ben de hemen test yaptırdım. Neyse ki negatif çıktı. Bu kışı da atlatırsak bu hastalıktan tamamen kurtulacağız bence" diye konuştu.

15 gündür annelik heyecanı yaşıyor! Eda Ece günler sonra ilk kez paylaşım yaptı: Artık... 15 gündür annelik heyecanı yaşıyor! Eda Ece günler sonra ilk... Haberi Görüntüle

YENER’DEN ÇARPICI AÇIKLAMA

Son dönemde sahne kıyafetlerinin tartışıldığı ve bazı sanatçıların "Önceden ses ön planda olurdu şimdi ise kıyafetler" açıklamaları hatırlatılınca "O zaman ben özlü bir söz ile geceyi bitireyim, 'Armut Dalında Güzeldir' diyorum" ifadelerinde bulundu. Yener, Atiye'nin "Pop müzik bitmişti onu kurtarmaya geldim" açıklamasına ise "Başarılar diliyorum" dedikten sonra aracına bindi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading