Yandex Metrica
SON DAKİKA
Hande Erçel ve Kerem Bürsin arasında intikam savaşı!

Hande Erçel ve Kerem Bürsin arasında intikam savaşı!

Son günlerde New York'taki paylaşımlarıyla sosyal medyayı sallayan Hande Erçel, sevgilisi Kerem Bürsin ile özlem fotoğrafı paylaştı. Kerem Bürsin de bu paylaşımı karşılıksız bırakmadı. İkilinin fotoğraf atışması gündem oldu.

Magazin

23.01.2024, 18:13

Geçtiğimiz günlerde ABD'ye giden Hande Erçel, New York'ta çekilen fotoğraflarıyla adından söz ettiriyor. Oyuncunun 'Sen Çal Kapımı' dizisinde tanıştığı ve aşk yaşamaya başladığı Kerem Bürsin ile paylaştığı fotoğraf gündem oldu.

Sevgilisinden uzakta olan Erçel, Instagram hikayeler bölümünde sevgilisi Kerem Bürsin'le olan fotoğrafını paylaştı. Bu paylaşıma kayıtsız kalmayan Kerem Bürsin, "Demek arşiv patlatmak istiyorsun." diyerek Hande Erçel'in yüzünde pasta kreması olan bir fotoğrafını yayınladı. Bürsin paylaşımına "Madem bunu bulmuşken, neden olmasın" notunu yazdı.

"İNTİKAM SAVAŞI BAŞLATTIN"

Bunun üzerine Hande Erçel, Twitter hesabından Bürsin'i etiketleyerek "Bir intikam savaşı başlattığının sadece ben farkında olamam değil mi? Halbuki sadece içimden gelen bir özlem fotisiydi." yazdı.

Bürsin'in "Bir dakika bu durumu bu kadar ciddiye almak zorunda değiliz.. Ben senin en sevdiğim halini paylaşmak istedim" yanıtını verdi.

Erçel ise "Buna susulur" ifadelerini kullanarak kalp emojisi koydu.

İkilinin sosyal medyadaki fotoğraf atışması hayranlarını gülümsetti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading