Hande Erçel tekne pozlarını paylaştı! Denize girerken yüzüne yaptığı şey pes dedirtti

İş insanı Hakan Sabancı ile 3 yıldır aşk yaşayan Hande Erçel tekne pozları paylaştı. Sosyal medya hesabından yayınladığı fotoğraflarda ünlü oyuncunun bu kez Sabancı olmadan tatil yapıyor olması şaşkınlık yarattı.
Yaklaşık 3 senedir iş insanı Hakan Sabancı ile aşk yaşayan oyuncu Hande Erçel hem kariyeri hem de özel hayatıyla gündemde.
Sevgilisiyle çıktığı tatillerden katıldığı festival ve yarışmalardan paylaşım yapan Erçel, en son tekne pozlarıyla gündeme geldi.
TEKNE POZLARI GÜNDEM OLDU
31 yaşındaki oyuncu meslektaşı Begüm Akkaya'nın da yer aldığı fotoğrafları takipçilerinin beğenisine sundu.
O paylaşımlara binlerce beğeni geldi.
Ünlü oyuncunun denize girerken bile maske yapması ise dikkatlerden kaçmadı.
Bu arada ünlü isim daha önce iki farklı projede birlikte rol aldığı Barış Arduç ile yeni bir dizide bir araya gelecek.
İkili Kore dizisi "Queen Of Tears' ın (Gözyaşı Kraliçesi) uyarlamasında başrolleri paylaşacak. Engin Erden'in yönetmen koltuğunda oturacağı öğrenildi.
CANNES DÖNÜŞÜ TATİL YAPMIŞLARDI
Geçtiğimiz haftalarda Cannes Film Festivali'nde boy gösteren ve kombinleriyle en çok konuşulan isimlerden olan oyuncu, Sabancı ile sık sık seyahatlere çıkıyor.
Ünlü çift bir ay önce sosyal medya hesaplarından Roma-Paris treninde çekilmiş fotoğraflarını paylaşmıştı.
Tarihi The Orient Express'in Paris - Roma seferine katılan ikili bu yolculuk için trenin süitini kiralamıştı.
İŞTE BİR GECELİK FİYATI
İşte bu süitin bir gecelik fiyatı araştırılmıştı.
Tarihi trenin süitine seyahat etmenin kişi başı; günlük fiyatı 12.300 Pound (646 milyar).
Trende 5 gecelik yolculuğun fiyatı ise 6.484.000 Liraydı.
TRHABER
