Yandex Metrica

Hande Erçel'den bomba bir dizi daha geliyor! Yeni projesi belli oldu, detay vermekten kaçındı

Hande Erçel'den bomba bir dizi daha geliyor! Yeni projesi belli oldu, detay vermekten kaçındı

Son olarak Sen Çal Kapımı dizisinde rol alan Hande Erçel, yeni projesinde yer almaya hazırlanıyor. Dizinin senaryo hazırlıklarının başladığı öğrenildi.

Magazin

29.03.2024, 21:53

Hande Erçel, 'Sen Çal Kapımı' dizisinin ardından herhangi bir projede rol almamıştı. Oyuncunun yeni projesi merak konusu olmuştu. Geçtiğimiz haftalarda MF Yapım'da toplantı yapan oyuncu, "Beni çok heyecanlandıran bir hikaye dinledim ama henüz görüşme aşamasındayım. Detay veremem" demişti.

Geçtiğimiz hafta babasını kaybetmişti! Oyuncu Damla Ersubaşı yeni bir video paylaştı Geçtiğimiz hafta babasını kaybetmişti! Oyuncu Damla Ersubaşı yeni bir video... Haberi Görüntüle

DİJİTAL PROJEYLE GÖRÜŞÜYOR

Birsen Altuntaş'ın haberine göre, Hande Erçel dijital bir dizide rol alacak. Projenin hikayesinin Asena Bülbüloğlu ve Yusuf Pirhasan'a ait olduğu öğrenildi. Senaryo çalışmalarının da başladığı belirtildi. 

Projenin senaryosunu birçok balarılı projeyi kaleme alan Ayşe Kutlu'nun yazacağı öğrenildi. Senaryo bittikten sonra ise dizinin oyuncu kadrosu belirlenecek. Çekimlerin ise yaza doğru başlaması planlanıyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading