Yandex Metrica

Hande Doğandemir, Onur Tuna hakkında sessizliğini bozdu!

Hande Doğandemir, Onur Tuna hakkında sessizliğini bozdu!

Hande Doğandemir, önceki akşam bir kız arkadaşıyla birlikte Kuruçeşme'de görüntülendi. Doğandemir, Onur Tuna ile ilgili ilk kez konuştu.

Magazin

16.02.2024, 22:00

Hande Doğandemir'in cep telefonu kılıfına Onur Tuna'nın fotoğrafını koymasının ardından aşk dedikoduları çıkmıştı. Taraflardan iddialarla ilgili açıklama gelmedi ancak ikili sosyal medyada birbirlerine kalpli yorum yazarak aşklarını ilan eti.

Doğandemir, önceki akşam bir arkadaşıyla birlikte Kuruçeşme'de bir mekan çıkışı objektiflere yansıdı. Basın mensuplarını karşısında gören oyuncu, "Dizimiz çok iyi gidiyor, çok yoğun çalışıyoruz. Bu yüzden çok yorgunum. Daha sonra konuşalım, olur mu?" dedi.

TEŞEKKÜR ETMEKLE YETİNDİ

Gazetecilerin "Onur Tuna ile aşkınız hayırlı olsun. Sosyal medyada da Onur Bey’in fotoğrafının altına kalp emojisi koydunuz. O da size yanıt olarak kalp emojisi attı." sözleri üzerine ünlü oyuncu, "Çok teşekkür ederim" demekle yetindi.

"FOTOĞRAFI KALDIRMADIM"

Doğandemir, muhabirlerin "Onur Tuna'nın fotoğrafını telefon kılıfınızdan kaldırdınız mı peki?" sorusuna "Hayır kaldırmadım. Duruyor." şeklinde yanıt verdi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading