Yandex Metrica

Hande Doğandemir'li Annemizi Saklarken için üzen karar! Final tarihi belli oldu

Hande Doğandemir'li Annemizi Saklarken için üzen karar! Final tarihi belli oldu

Star TV, Annemizi Saklarken dizisi için hayranlarını üzen bir karar aldı. Başrollerinde Hande Doğandemir ve Kutsi'nin yer aldığı dizi ekrana veda edecek.

Magazin

23.01.2024, 18:41

Star TV bu sezon birçok yapımı izleyicilerin beğenisine sundu. Ancak kanal dizilerden yana şanslı olamadı. Sana Söz, Ada Masalı, Kazara Aşk'ın ardından Sana Söz ve Benim Hayatım dizileri için final kararı alındı.

Kanal daha sonra Kaderimin Oyunu ve Annemizi Saklarken dizilerini ekrana getirmeye başladı. Akın Akınözü, Öykü Karayel ve Sarp Apak başrollü dizi reytinglerde iyi bir sıralama elde etmeyi başarırken, Annemizi Saklarken rakiplerinin gerisinde kaldı.

Hande Doğandemir, Kutsi ve Yeşim Ceren Bozoğlu'nu bir araya getiren dizi, farklı hikayesiyle dikkat çekse de reyting kurbanı oldu. Sevilen dizinin 8. bölümde ekrana veda etmesine karar verildi.

Barış Yöş'ün yönetmenliğini yaptığı dizide Hande Doğandemir, Kutsi ve Yeşim Ceren Bozoğlu'nun yanı sıra Hatice Aslan, Ece Yaşar, Erdem Kaynarca, Ezgi Gör, İncinur Daşdemir, Barış Taşkın, Semih Kızılkaya, Merve Sevin, Ezgi Tombul, Güngör Bayrak, Özgür D. Foster gibi isimler yer alıyordu.

Annemizi Saklarken, 26 Ocak Çarşamba akşamı yayınlanacak bölümüyle final yapacak.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading