Yandex Metrica

Hande Doğandemir kilo eleştirilerine isyan etti! 'Algı yöntemleri çok zalimce'

Hande Doğandemir kilo eleştirilerine isyan etti! 'Algı yöntemleri çok zalimce'

Son olarak Annemizi Saklarken dizisinde rol alan Hande Doğandemir, verdiği röportajda çarpıcı açıklamalarda bulundu. Yeni projesinden bahseden oyuncu, kendisine gelen kilo eleştirileri hakkında konuştu.

Magazin

23.01.2024, 18:56

Güneşi Beklerken dizisiyle yıldızı parlayan, son olarak kısa sürede final yapan Annemizi Saklarken dizisinde rol alan Hande Doğandemir, Gardırop Magazin dergisine açıklamalarda bulundu. Yeni bir projesi olduğunu söyleyen Doğandemir, "Senaryosundan çok etkilendiğim ve merakla beklediğim bir bağımsız filmim var. Prensipte anlaştık. İnşallah yaza doğru onun seti başlayacak." dedi.

"BU DÜZEN BENİ ÇOK İNCİTİYOR" 

Başarılı oyuncu, hakkında çıkan "kilo aldı" haberleriyle ilgili de konuştu. Doğandemir, şu sözleri söyledi:

"Sırf üzerinden kazanç elde etmek için dayatılan tüm algı yöntemlerini çok zalimce buluyorum. Zayıf ve güzel olmanın 'değerli' olmakla eş tutulduğu bir düzende yaşamak beni çok incitiyor. Mesela bir oyuncu olarak yeterince zayıf ve güzel değilsen, ne yeteneğinin ne yaptığın işlerin bir kıymeti oluyor. Bunu çok acımasız buluyorum. Kilo aldıysan ya da çok zayıfsan, saçlarında beyazların varsa veya cildin yeterince pürüzsüz değilse linç ediliyorsun."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading