Yandex Metrica

Hande Doğandemir'den sevgili açıklaması! 'Artık kriterim falan yok'

Hande Doğandemir'den sevgili açıklaması! 'Artık kriterim falan yok'

Hande Doğandemir, katıldığı bir televizyon programında özel hayatına dair açıklamalarda bulundu. Önceki akşam doğum gününü kutlayan oyuncu, sevgili sorusuna verdiği yanıtla gündem oldu.

Magazin

24.03.2024, 02:08

Kerem Bürsin'le birlikte rol aldığı Güneşi Beklerken dizisiyle şöhreti yakalayan Hande Doğandemir, Beyaz TV'de ekrana gelen "Söylemezsem Olmaz" programına katıldı. Sempatik tavırlarıyla dikkat çeken oyuncu, önceki gece arkadaşlarıyla yeni yaşını kutladıklarını söyledi.

Oyuncu, "Çok güzeldi, çok sevdiğim arkadaşlarımla yeni yaşımı kutladık. Yarın çok erken setim var, eve gidip uyuyacağım. Dizi çok güzel gidiyor, çok heyecanlıyım" ifadelerini kullandı.

"ARTIK KRİTERİM FALAN YOK"

Meslektaşı Yağız Can Konyalı ile aşk yaşadığı iddialarıyla sık sık gündeme gelen oyuncu, "Merak etmeyin, hayatımda biri olursa ben size söylerim. Kriterim falan yok artık. Yaşım 36 oldu. Hayatımda güzel şeyler olmasını ben de istiyorum" dedi.

Kaan Yıldırım'ın çok yakın arkadaşı olduğunu belirten Doğandemir, "Yağız Bey de doğum günüme geldi. Yağız da çok sevdiğim bir arkadaşım. Hayatımda biri olursa seve seve size söylerim" diye konuştu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading