Yandex Metrica
SON DAKİKA
Hamdi Alkan'dan eşinin öpüşme sahnesi hakkında flaş yorum!

Hamdi Alkan'dan eşinin öpüşme sahnesi hakkında flaş yorum!

Selen Görgüzel'in tiyatro oyununda rol arkadaşıyla öpüşme sahnesinin yankıları devam ediyor. Hamdi Alkan, eşinin öpüşme sahnesiyle ilgili ilk kez konuştu.

Magazin

26.03.2024, 21:03

Hamdi Alkan'ın oyuncu eşi Selen Görgüzel, geçtiğimiz günlerde 'Seviyorsan git ayrıl bence' isimli tiyatro oyununda yer aldı. Oyuncu, tiyatro oyununda rol arkadaşı İrfan Kangı'yla öpüşme sahnesiyle gündeme geldi.

Kangı, sahne öncesi seyirciler arasında olan Hamdi Alkan'dan izin istemişti. O görüntüler sosyal medyada gündem olurken, Hamdi Alkan Posta'dan Alev Gürsoy Cimin'e konuştu.

"EŞİM GEREĞİNİ YAPTI"

Rahatsızlık duymadığını ve kıskanılacak bir durum olmadığını söyleyen Hamdi Alkan, "Eşim bir oyuncudur; bu da bir tiyatro oyunudur ve gereken neyse o yapılmıştır yani eşim gereğini yapmıştır. Tekrar ediyorum gereğini yapmış arkadaşlar başka bir şey değil. Olumsuz saçma sapan yorumlardan etkilenmiyorum çünkü bakmıyorum, ben bu tarz şeylere bakmam çünkü oyunun bir parçası o.

Bir oyun bu ve ben eşimin yaptığı tiyatroyu destekliyorum. Aramızda neden kriz çıksın. Oyunun gereğini yapmışlar bu kadar!"

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading