Yandex Metrica
SON DAKİKA
Haluk Levent, yurt dışına yerleşeceği iddialarıyla ilgili konuştu

Haluk Levent, yurt dışına yerleşeceği iddialarıyla ilgili konuştu

Şarkıcı Haluk Levent, Twitter hesabından yaptığı yurt dışına çıkacağı yönündeki açıklamayla gündem olmuştu. Sanatçı, konuya ilişkin açıklama yaptı.

Magazin

23.01.2024, 18:01

Haluk Levent, geçtiğimiz haftalarda yurt dışına yerleşeceğine dair bir açıklamada bulunmuştu. Levent, Fatih Altaylı'nın "Bire Bir" programına katıldı ve paylaşımının yanlış anlaşıldığını dile getirdi.

"EKSİK YAZDIM, YANLIŞ ALGILANDI"

Haluk Levent, Bloomberg HT'de Fatih Altaylı'nın sunduğu Bire Bir programına konuk oldu. Sanatçı, geçtiğimiz aylarda sosyal medyadan yaptığı açıklamaya ilişkin konuştu. Levent, şu ifadeleri kullandı:

"Tweette hata yaptığımı düşünüyorum. Algı olarak böyle anlaşılıyor. Ben de bir insanım, eksik yazabilirim. Yıllar önce söylemiştim, o dönemdeki tweetlerde var... Londra'da müzisyen arkadaşım var; Nicky Brown. Madonna'nın, Tom Jones'un sahne direktörlüğünü yapmış, kilise korosuyla işler yapan bir müzisyen.

Ben de Orta Doğu'daki çocuklar için, savaştan bir şekilde yara almış, hayatları darmadağın olmuş çocuklar için şarkı yazmıştım, Arapça bir şarkı. Bu şarkının gerçek bir hikâyesi var, Suriye'de bir aile paramparça oluyor. Bunu bütün dünyaya kilise korosu ve Hollanda'da rap söyleyen bir arkadaşımla beraber yapacaktık. Bir türlü olmadı. 'Şimdi ben AHBAP'tayım gelemem' dedim. Arkadaşım 'Gelecek yıl kış gibi nasıl olur?' dedi, 'Harika olur' cevabını verdim. Kötü bir niyet olsa, 'AHBAP'tan ayrılıyorum' desem skandal olurdu..."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading