Yandex Metrica

Halil Sezai'ye bir kez daha hapis şoku! Konserindeki sözleri olay yaratmıştı, hakim karşısına çıkacak

Halil Sezai'ye bir kez daha hapis şoku! Konserindeki sözleri olay yaratmıştı, hakim karşısına çıkacak

Tuzla'da komşusunu darp eden ve hapis cezasına çarptırılan Halil Sezai, konserinde komşusuyla ilgili hakaret içerikli ifadeler kullanmıştı. Şarkıcı hakknda 'hakaret' suçundan iddianame düzenlendi. İddianamede Sezai'nin 2 yıl 4 aya kadar hapsi istendi.

Magazin

23.01.2024, 19:20

Şarkıcı Halil Sezai, Eylül 2020'de tartıştığı komşusu Hüseyin Meriç'i darp etmiş, olay magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Sezai, olayın ardından 1 yıl 11 ay 17 gün hapis cezası aldı, 42 gün cezaevinde yattı. Tahliye olduktan sonra çıktığı konserde komşusu hakkında skandal ifadeler kullanan Sezai hakkında bir dava daha açıldı. 

"GEREKLİ ŞEKİLDE DÖVEMEDİM"

Şarkıcı, tahliyesinin ardından sahne aldığı bir mekanda komşusuyla ilgili "Kafam iyi olduğu için gerekli şekilde tam dövemedim. Bir dahaki sefere inşallah. Hak etti. G...n tekiydi gerçekten" ifadelerini kullanmıştı. Meriç'in şikayeti üzerine Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma tamamlandı.

Hazırlanan iddianamede Halil Sezai'nin konser sırasında darp ettiği Hüseyin Meriç hakkında konuştuğu, küfür ve hakaret içerikli sözler söylediği anlatıldı. Sezai'nin bu sözlerle 'alenen hakaret' suçunu işlediği belirtildi. Diğer yandan taraflar arasında uzlaşma sürecinin başlatıldığı fakat tarafların uzlaşamadığı kaydedildi.

TEKRAR HAPSİ İSTENİYOR

İddianamede, darp ettiği komşusu Hüseyin Meriç'e söylediği sözlerle 'alenen hakaret' suçu işleyen Halil Sezai'nin 3 ay 15 günden 2 yıl 4 aya kadar hapisle cezalandırılması istendi. "Tehdit" suçundan yürütülen soruşturmada ise takipsizlik kararı verildi. İddianamenin mahkeme tarafından kabul edilmesi durumunda Sezai önümüzdeki günlerde hakim karşısına çıkacak.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading