Yandex Metrica

Halil Sezai'nin komşusu tekrar suç duyurusunda bulundu

Halil Sezai'nin komşusu tekrar suç duyurusunda bulundu

Hüseyin Meriç, kendisini darp eden komşusu Halil Sezai hakkında yeniden suç duyurusunda bulundu.

Magazin

23.01.2024, 17:43

Şarkıcı Halil Sezai, Tuzla'da komşusu Hüseyin Meriç'i darp etmiş, 4 ayrı suçtan toplamda 1 yıl 11 ay 17 gün hapis cezasına çarptırılmıştı. 1.5 ay sonra tahliye edilen Sezai, sahne aldığı mekanda "Kafam iyi olduğu için gerekli şekilde tam dövemedim. Bir dahaki sefere inşallah. Haketti." şeklinde açıklamalarda bulunmuştu.

Şarkıcının tepki çeken açıklamalarının ardından Hüseyin Meriç'in avukatı Serap Başkan Özsan, Sezai hakkında suç duyurusunda bulundu. 

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı'na sunulan dilekçede Sezai'nin Hüseyin Meriç'i medyada, sosyal medyada ve resmi Twitter hesabında ölümle tehdit ettiği belirtilerek "Yine bu hesabından ‘YouTube’ hesabı bağlantısını da koyarak, hakaret ettiğini daha fazla insana göstererek, müvekkilin kişilik haklarına da ayrıca ve açıkça saldırıda bulunmuştur" denildi.

'ÇEKTİĞİ KLİPTE HAKARET ETTİ' İDDİASI

Suç duyurusu dilekçesinde, Halil Sezai'nin çektiği klipte Hüseyin Meriç'e hakaret ettiği öne sürüldü. "Şüpheli, cezaevinden çıktıktan sonra ‘Ağıt' adında bir klip çekmiş ve klipte cezaevi görüntülerinden sonra bir tarafta şapkalı şeytan ve kameralar, diğer tarafta polis memurları ve ortada kendisinin bulunduğu görüntüler ile müvekkilin onu haksız yere yargılattığı, devletin mahkemelerinin onu haksız yargılayıp ceza verdiği iması ile müvekkili başında şapkası bulunan boynuzlu şeytan kılığında bir görüntü ile simgelemiştir." ifadeleri kullanıldı.

"MÜVEKKİLİMİ HER AN ÖLDÜREBİLİR"

Dilekçede Halil Sezai'nin aldığı cezanın hafif kaldığı, ıslah edilemediği ve suç işlemeye devam ettiği belirtildi. Sezai'nin sahne aldığı mekanda yaptığı açıklamaların hatırlatıldığı dilekçede "Müvekkilimin can korkusu vardır. Bu kişi, müvekkilimi her an öldürebilir. Müvekkilime kin beslemekte ve bunu her ortamda çekinmeden dile getirmektedir" ifadelerine yer verildi.

TUTUKLANMASI TALEP EDİLDİ

Dilekçede müşteki Hüseyin Meriç'e koruma ve Halil Sezai hakkında uzaklaştırma verilmesi istenirken, şarkıcının tutuklanmasına ve tutuklu yargılanması için dava açılmasına karar verilmesi talep edildi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading