Yandex Metrica

Hakan Ural’dan sağlıkçılara beklenmedik sözler: Gözünü çıkartırlar, gözünü oyarlar!

Hakan Ural’dan sağlıkçılara beklenmedik sözler: Gözünü çıkartırlar, gözünü oyarlar!

Program sunucusu Hakan Ural, haber yorumlarken sağlıkçılara beklenmedik ifadeler kullandı. Bu ifadeler sağlıkçıların tepki göstermesine neden oldu.

Magazin

23.01.2024, 18:26

Kanal D’nin gündüz kuşağı programlarından biri olan “Neler oluyor hayatta” da ilginç bir olay yaşandı. Programın sunucularından biri olan Hakan Ural, sağlıkçılara yönelik bazı ifadeler kullandı. Hakan Ural’ın bir haberi yorumlarken sağlıkçılara yönelik söylediği açıklamalar sosyal medyada gündem oldu.

Doğum anını paylaşan fenomene tepkiler çığ gibi! Altıncı çocuğunun doğumunu Instagram'da yayınladı Doğum anını paylaşan fenomene tepkiler çığ gibi! Altıncı çocuğunun doğumunu... Haberi Görüntüle

“GÖZÜNÜ ÇIKARTIRLAR, GÖZÜNÜ OYARLAR”

Hakan Ural’ın haberi yorumlarken sağlıkçılara yönelik; “Gözünü çıkartırlar, gözünü oyarlar” şeklinde konuşması tepkilere neden oldu. Sağlıkçılar, sosyal medya hesaplarından Hakan Ural’a tepki gösterdi. Hakan Ural’ın bu ifadelerine tepki gösteren sağlıkçılar; “Ne grev yaptık, ne gelen acil hastayı geri çevirdik. Kötü film yazarları gibi kendi kafandan senaryo yazıp oynamışsın. Kendine gel, haddini bil, özür dile” gibi yorumlarda bulundu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading