Yandex Metrica
SON DAKİKA
Hakan Ural yoğun bakıma mı kaldırıldı? Partneri Nur Tuğba açıkladı

Hakan Ural yoğun bakıma mı kaldırıldı? Partneri Nur Tuğba açıkladı

Neler Oluyor Hayatta programının sunucusu Hakan Ural geçtiğimiz günlerde koronavirüse yakalanmıştı. Sunucunun yoğun bakıma kaldırıldığı iddia edildi.

Magazin

22.03.2024, 23:37

Kanal D'de ekrana gelen Neler Oluyor Hayatta'nın sunucusu Hakan Ural, bir süredir programda yer almıyor. Ural'ın sağlık sorunları yaşadığı, bu nedenle programda yer almadığı öğrenilmişti. Geçtiğimiz günlerde durumu ağırlaşan Ural'ın koronavirüs testi pozitif çıkmıştı.

Hastanede tedavi gören Hakan Ural'ın durumunun ciddileştiği ve yoğun bakıma alındığı iddiası ortaya atıldı. Çıkan haberlerin ardından ilk açıklama sunucunun programdaki partneri Nur Tuğba Namlı'dan geldi.

"LÜTFEN İTİBAR ETMEYİN"

Nur Tuğba, açıklamasında şu ifadeleri kullandı: "Merak ettiğinizi biliyorum. Açıklama beklediğinizi de biliyorum. Her gün güncelliyoruz. Hakan'ın sağlık durumu ile ilgili merak edilecek hiçbir şey yok. Daha önce yinelediğim gibi diğer haberlere lütfen itibar etmeyin. Sağlık durumu gayet iyi. Sadece tedavi ve tedbir amaçlı hastanede. Birkaç gün bizden uzak ama en kısa sürede bizlerle olacak. Maalesef böyle yalan yanlış haberler dolaşıyor. Her gün söylesek de yinelemek zorunda kalıyoruz maalesef"

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading