Yandex Metrica
SON DAKİKA
Hakan Ural'dan yıllar sonra bomba itiraf geldi! 'Sibel Can'dan ayrılmam diyordum ama...'

Hakan Ural'dan yıllar sonra bomba itiraf geldi! 'Sibel Can'dan ayrılmam diyordum ama...'

Kanal D'de Neler Oluyor Hayatta programını sunan Hakan Ural, Hakan Gence'ye samimi açıklamalarda bulundu. Ural'ın eski eşi Sibel Can ve babası Selçuk Ural ile ilgili sözleri ise dikkat çekti.

Magazin

23.01.2024, 18:41

Kanal D'de her sabah 'Neler Oluyor Hayatta' programıyla izleyici karşısına çıkan Hakan Ural, Hürriyet'ten Hakan Gence'ye konuştu. 16 yaşından beri tanınan Ural, şöhretin getirdiği zorlukları anlatırken, özel hayatıyla ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

"BABAMLA 10 YILDIR KONUŞMUYORUM"

Babası Selçuk Ural ile 17 yaşındayken tanıştığını belirten Ural, "Babam olduğunu söylüyorlardı. O zamanlar DNA testi falan yok tabi. Ama takdiri ilahi işte, çok benziyorduk. Sanki ayna tutuyorsun gibi." dedi. 

"Affedebildin mi?" sorusuna Hakan Ural, "Başlarda kısmen de olsa sindirmiştim. Buna rağmen ilerleyen yıllarda o doku uyumu kendimce nedenlerle olmadı. Son 10 yıldır yine onunla konuşmuyorum. Olamıyor." şeklinde yanıt verdi.

"NE MUTLU SİBEL GİBİ EŞİM OLMUŞ"

"Biz çocuklarımla arkadaş gibiyiz, asla baskıcı değilim." diyen Hakan Ural, açıklamasının devamında şöyle konuştu:

"Eşimden ayrılmam diyordum ama işte büyük konuşmayacaksın. Onları hiç bırakmadım. Babasız büyüdüğüm için fark etmeden içimde biriktirdiğim eksiklikler varmış. Onları çocuklarıma yaşatmamak için de çabaladım.

Sibel'le birbirimizi kırdığımız zamanlar oldu ama çok gençtik. Birçok şeyi yaşla ve deneyimleyerek aşıyoruz. Bugün git Sibel’e sor, "Ne mutlu böyle bir eşim olmuş, ondan çocuklarım var" der.

"SİBEL'LE MÜTHİŞ İYİYİZ"

Ben de “Ne mutlu Sibel gibi bir eşim olmuş, ondan çocuklarım olmuş” diyorum. Şu an müthiş iyiyiz. Her dakika konuşuyoruz. Bana "Sen varsın, o kadar güven içinde hissediyorum ki" diyor. Tırnağına zarar gelse Sibel’in yanında olurum.

Aynı sitede oturuyoruz. Onun pırıl pırıl bir oğlu var, Emir; onu da çok seviyorum. Benim kızım Gisella'yı da Sibel çok sever."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading