Yandex Metrica
SON DAKİKA
Hakan Ural'dan sert sözler! Canlı yayında Gülşen'i yerin dibine soktu! 'Maşa gibi kullanılıyor'

Hakan Ural'dan sert sözler! Canlı yayında Gülşen'i yerin dibine soktu! 'Maşa gibi kullanılıyor'

Neler Oluyor Hayatta programının sunucularından Hakan Ural, canlı yayında Gülşen'in tutuklanması hakkında konuştu. Gülşen'in insanların inançlarını aşağıladığını dile getiren Ural, "Sen maşa gibi kullanılıyorsun" dedi.

Magazin

23.01.2024, 19:44

Gülşen'in Nisan ayında verdiği konserinde İmam Hatiplileri hedef aldığı sözler büyük tepki çekmişti. Hakkında soruşturma başlatılan Gülşen, önceki akşam ifadesinin alınması sonrası tutuklandı. Şarkıcı, Bakırköy Kadın Kapalı Cezaevi'ne gönderildi. Hakan Ural, sunuculuğunu yaptığı Neler Oluyor Hayatta programında konuyla ilgili sert yorumlarda bulundu.

Halk TV sunucusu Şirin Payzın Almanya'da kaza geçirdi: Ameliyata alındı Haberi Görüntüle

"FAŞİST DÜŞÜNCEYE HİZMET EDİYORSUN"

Gülşen hakkında konuşan Ural, "İmam Hatipten mezun olanlar ya da İmam Hatipliler sapıktır  tartışıyorsa bu ülke biz bitmişiz. Sen direk insanların inançlarını aşağılıyorsun. Senin trend yapanlar sevdikleri için ya da sözlerin için yapmıyor. Sen maşa gibi kullanılıyorsun. Onların işine gelen marjinal, faşist düşünceye hizmet ettiğin için seni trend yapıyorlar. Sen ne zannediyorsun?" dedi.

Kate Middleton intihar mı etti? William'ın aldatma hikayesi Kral Charles'ın... Haberi Görüntüle

"TAHRİK EDİCİ HAKARET VAR"

Ünlü sunucu, açıklamasının devamında "İnsanların inançlarıyla niye bu kadar alay ederek teşbih yapıyorsunuz? Delirdiniz mi siz ya? Bu işin sonu facia. Birileri İmam Hatiplilere hakaret etmiş, mağdur net ortada duruyor. Bunlar olurken açılan tag ise 'İmamhatiplerkapatılsın'. Niye? İmam Hatipten de yanlış insan çıkabilir. Niye genelliyorsun? İşine gelince de 'genellemeye yapmayın' diyerek ayağa kalkıyorsun. Kuruma ve kurumdaki kişilere tahrik edici hakaret var. Sen gidip 'sapık' diyorsun." ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading