Yandex Metrica

Hakan Ural'dan kendisini eleştirenlere yanıt: Cumhurbaşkanımızı sevmek suç mu

Hakan Ural'dan kendisini eleştirenlere yanıt: Cumhurbaşkanımızı sevmek suç mu

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın sanatçılarla bir araya geldiği iftara katılan Hakan Ural, kendisini eleştirenlere canlı yayında cevap verirken ''Bu vatanı seviyorsak faydası olan insanları sevmek suç mu?'' ifadelerini kullandı.

Magazin

23.01.2024, 19:09

Hakan Ural, Kanal D ekranlarında hafta içi her gün canlı yayınlanan sunuculuğunu Nur Tuğba Namlı'yla üstlendiği “Neler Oluyor Hayatta” programında, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile iftar yemeğindeki fotoğraflarına olumsuz yorum yapanlara tepki gösterdi.

Doğum anını paylaşan fenomene tepkiler çığ gibi! Altıncı çocuğunun doğumunu Instagram'da yayınladı Doğum anını paylaşan fenomene tepkiler çığ gibi! Altıncı çocuğunun doğumunu... Haberi Görüntüle

''SEVMEK SUÇ MU?''

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı hem hizmetlerinden hem de karakterinden dolayı sevdiğini ifade eden Hakan Ural, "Ben hayatımda gerçek anlamda hissetmediğim hiçbir şeyi yaşamamış bir adamım. Recep Tayyip Erdoğan'ı çok seven bir adamım bunu da hiç saklamam. Bir memlekete, bu vatanı seviyorsak faydası olan insanları sevmek suç mu?" diye sordu.

Verdiği pozlarla tepki çekmişti! Uraz Kaygılaroğlu sevgilisi Sayna Soleimanpour ile birlikte yeni fotoğraflar paylaştı Verdiği pozlarla tepki çekmişti! Uraz Kaygılaroğlu sevgilisi Sayna Soleimanpour ile... Haberi Görüntüle

''KARAKTERİM VE ŞAHSİYETİM VAR''

Hakaret ve tehditvari yorum yapanlara tepki gösteren Hakan Ural "Küfür, hakaret, nefret... Beni tehditle, şantajla düşüncelerimden, kanaatimden alıkoyacağınızı mı zannediyorsunuz? Bazı insanlar 'kaybedecek bir şeyi yok tabii" diyor. Benim çok şeyim var, bir ailem var, 3 çocuğum var. Çalışıp biriktirdiğim ekonomim var ama bir de karakterim ve şahsiyetim var" dedi.

'Hesabı yapılamaz' dedi! Acun Ilıcalı aylık kazancını açıklayamadı! 'Hesabı yapılamaz' dedi! Acun Ilıcalı aylık kazancını açıklayamadı! Haberi Görüntüle

''İŞİNE GÜCÜNE GİDEN BİR ADAMIM''

Hakan Ural, eleştirilerde ailesinin de hedef alındığını söyleyerek "Evladıyla, çocuklarıyla, ailesiyle vakit geçiren, işine gücüne giden bir adamım. Sırf beni söylediklerimi itibarsızlaştırmak için akla hayale gelmeyecek fütursuzca saldırılara üzülüyorum" yorumunda bulundu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading