Yandex Metrica

Hakan Ural'dan babası Selçuk Ural'a sert tepki: Gereksiz konuştu

Hakan Ural'dan babası Selçuk Ural'a sert tepki: Gereksiz konuştu

Hakan Ural, babası Selçuk Ural'ın "Ülkemizin yüzde 90'ı kıro" açıklamasına tepki gösterdi. Ural, "Talihsiz ve gereksiz bir açıklama" dedi.

Magazin

23.01.2024, 18:04

Ünlü sanatçı Selçuk Ural, geçtiğimiz günlerde verdiği bir röportajda Ferdi Tayfur ve Müslüm Gürses hayranlarını hedef alan açıklamalarıyla tepki çekmişti. Ural, " Ferdi Tayfur, Müslüm Gürses. Onlar da Türkiye'nin kıro grubunu kapsıyor. Çünkü kendini jiletleyen adam, normal adam değildir. Onların konserine gittiğin zaman bir tane normal insan göremezsin. Çünkü ülkemizin yüzde 90'ı kültürsüz ve kıro." şeklinde konuşmuştu.

Selçuk Ural, babasının bu açıklamalarına tepki gösterdi.

"TALİHSİZ VE GEREKSİZ BİR AÇIKLAMA"

Hafta içi her gün Kanal D ekranlarında 'Neler Oluyor Hayatta' programını sunan Hakan Ural, babasının açıklamalarına değindi. Ural, babasının sözlerine yönelik "Talihsiz, üzücü ve gereksiz bir açıklama" ifadesini kullanarak "Akıl sır erdiremeyecek benzetme, teşbihler var. Aşağılamak olur mu?" diye tepki gösterdi.

"ŞARKILARI ÇOK KIYMETLİ"

Ferdi Tayfur ve Müslüm Gürses gibi arabesk müziğin usta sanatçılarına olan hayranlığını dile getiren Hakan Ural, "Şarkıları çok kıymetli. Halkın büyük bir çoğunluğunun duygusunu tam damardan yakaladıkları için onlar çok seviliyor. Burada ricam, insanları yaptığı ile baş başa bırakmak." diye konuştu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading