Yandex Metrica

Hakan Ural 'beni susturamazlar' deyip konuştu! Sosyal medyada linçe uğradı

Hakan Ural 'beni susturamazlar' deyip konuştu! Sosyal medyada linçe uğradı

Geçtiğimiz aylarda koronavirüse yakalanan ve zor günler geçiren Hakan Ural, özel açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı sevdiği için hedef gösterildiğini söyleyen ünlü sunucu, 'Kimse beni susturamaz' dedi.

Magazin

08.04.2024, 01:14

Kanal D'de ekrana gelen 'Neler Oluyor Hayatta' programının sunucularından Hakan Ural, açıklamalarıyla sık sık gündeme geliyor. Geçtiğimiz aylarda koronavirüse yakalanan ve bir süre tedavi gören sunucu, zor günleri atlattı. Ural, Günaydın'a verdiği röportajda çok konuşulacak açıklamalarda bulundu. Ünlü sunucu, sosyal medyada sıkça eleştirilerin hedefi olmasıyla ilgili "Ben doğru bildiğimi çekinmeden söylerim" dedi.

"EKONOMİDE MANİPÜLASYON YAPILDIĞI AÇIK"

"Ülkemizin sorunlarını kavga ederek değil ancak uzlaşarak, birlik olarak çözebiliriz." diyen Hakan Ural, açıklamasının devamında şu ifadeleri kullandı:

"54 yaşıma gireceğim, ülkemizin en zor dönemlerini gördüm. Sağ-sol çatışmasını da gaz-yağ kuyruğunu da yaşadım. Batı'nın oyunları bitmiyor ne yazık ki. Bugün ekonomideki manipülasyonları açıkça görülüyor. Doların bu artışına uzman ekonomistler bile net olarak açıklama yapamıyor. Sadece ekonomide değil, her şeyde manipülasyon yapılıyor. Bunu görmemek mümkün değil. Eminim birlik olursak bu günleri de aşacağız."

"ÖLMÜŞ ANNEME KÜFÜR ETTİLER"

Hakan Ural, siyasi duruşu nedeniyle hedef gösterildiğini belirterek "Cumhurbaşkanı Erdoğan ülkemize çok büyük katkısı olmuş bir lider. İcraatlarını söylemeyelim mi? Bundan dolayı linç edileceksem de edileyim. Kimse beni susturamaz. Hastanede yatarken, Erdoğan ile fotoğrafımı koyup hakaret edenler oldu. Hastanede canımla mücadele ederken de bu yapılmaz ama yaptılar. Ölmüş anneme bile küfür ettiler" dedi.

"HERKESİN GÖRÜŞÜNE SAYGILIYIM"

Sanat dünyasında donanımlı olup yaşanan olaylara kanaat getirecek insan sayısının az olduğuna dikkat çeken Hakan Ural, "Bilgi sahibi olup da kanaat oluşturmak gerekiyor ki siyasete dair açıklama yapılsın. Sanat dünyasında bu eksik. Ben 16 yaşımdan beri bu piyasadayım, elde ettiğim her şeyi devletime, milletime borçluyum." diye konuştu.

Başarılı sunucu, "Bana küfür edenler aslında halkı karşısına alıyor, farkında değiller. Benim en ufak açığımı arıyorlar ama ben şeffaf bir insanım. Hakarete değil ama tüm eleştirilere açığım, herkesin görüşüne de saygı duyuyorum." ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

1

0

0

0

0

0


Loading