Yandex Metrica

Hadise’ye kırmızı çok yakışıyor! Hadise’den sevgilisi Mehmet Dinçerler’i kıskandıracak olay fotoğraf…

Hadise’ye kırmızı çok yakışıyor! Hadise’den sevgilisi Mehmet Dinçerler’i kıskandıracak olay fotoğraf…

Hadise, sosyal medya hesabından fotoğraflarını paylaştı. Ünlü şarkıcının kırmızı cesur kıyafeti adeta sosyal medyayı salladı.

Magazin

26.03.2024, 17:49

Ünlü şarkıcı Hadise güzelliğiyle herkesi büyülemeye devam ediyor. Sosyal medyayı aktif olarak kullanan güzel şarkıcı Hadise, paylaşımlara doymuyor. Son olarak resmi Instagram hesabından paylaşım yapan Hadise, herkesi etkilemeyi başardı. Ünlü şarkıcı Hadise hayranlarıyla kırmızı ve cesur kıyafet giydiği fotoğraflarını paylaştı.

Verdiği pozlarla tepki çekmişti! Uraz Kaygılaroğlu sevgilisi Sayna Soleimanpour ile birlikte yeni fotoğraflar paylaştı Verdiği pozlarla tepki çekmişti! Uraz Kaygılaroğlu sevgilisi Sayna Soleimanpour ile... Haberi Görüntüle

HADİSE SOSYAL MEDYAYI YAKTI KAVURDU

Güzelliğiyle her zaman gündemde kalmaya devam eden ünlü şarkıcı Hadise, takipçileriyle yeni bir fotoğraf paylaştı. Hadise’nin cesur kıyafetli fotoğrafı beğeni yağmuruna tutuldu. Hadise’nin sıkı takipçileri ve ünlüler fotoğrafa yorum yapmayı unutmadı. Ünlü şarkıcının giydiği kırmızı renkli cesur dekolteli elbisesi adeta ortalığı yaktı kavurdu. Güzel şarkıcı Hadise, O Ses Türkiye’nin daha önceki dönemlerinde jüri koltuğunda yer almıştı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading