Yandex Metrica

Hadise ve Reza Zarrab ilişkisi nasıl ortaya çıktı? İlişkiyi hangi jüri üyesi biliyordu?

Hadise ve Reza Zarrab ilişkisi nasıl ortaya çıktı? İlişkiyi hangi jüri üyesi biliyordu?

Söylemezsem Olmaz programının sunucusu Bircan Bali, Hadise ve Reza Zarrab'la ilgili çok konuşulacak bir iddia ortaya attı. İkilinin ilişkisini O Ses Türkiye jürisinden bir ismin de bildiği ve sustuğu konuşuluyor.

Magazin

21.03.2024, 15:28

Beyaz TV'de ekrana gelen Söylemezsem Olmaz programının sunucularından Bircan Bali,  Hadise ve Reza Zarrab ilişkisinin nasıl ortaya çıktığına dair çarpıcı iddialarda bulundu. Bali, Hadise'nin O Ses Türkiye'de giydiği ve Amerika'dan aldığını söylediği takım elbisenin faturasının Reza Zarrab adına kesildiğini ve muhabirlerin bunu ortaya çıkardığını iddia etti.

Bali, açıklamasında "Hadise O Ses'te bir takım giyiyor ve muhabirler o takımın çok güzel olduğunu söylerken Hadise 'Amerika'dan aldım' diyor. Muhabirler gidip markadan faturasını istiyorlar. Faturada Reza Zarrab'ın ismi var. Fakat bunu jüri arkadaşlarından bir kişiye söylüyorlar. Bunu bildiği halde jüride onunla birlikte çalışmaya devam ediyor. Geçen senenin kadrosundaki bu jüri, bu faturayla birlikte ilişkiyi öğreniyor ve öğrendiği halde susuyor. Aslında muhabirler başka bir iş adamının izini sürerken, Reza Zarrab ismiyle karşılaşıyor." ifadelerini kullandı.

İkili arasındaki ilişkiyi bildiği iddia edilen jüri üyesinin ismi ise açıklanmadı.

EBRU GÜNDEŞ BOŞANMA DAVASI AÇMIŞTI

Ebru Gündeş, aldatıldığı gerekçesiyle geçtiğimiz nisan ayında eşi Reza Zarrab'dan boşanmaya karar vermişti. Zarrab'ın Ebru Gündeş'i Hadise ile aldattığı söyleniyordu. Ebru Gündeş'ten konuyla ilgili açıklama gelmedi. Hadise'nin suskunluğu ise dikkat çekti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading