Yandex Metrica
SON DAKİKA

Sitede Ara

Hadise ve Mehmet Dinçerler imam nikahıyla evlenmiş! Arto'nun bebek iddiası doğru mu?

Hadise ve Mehmet Dinçerler imam nikahıyla evlenmiş! Arto'nun bebek iddiası doğru mu?

Mehmet Dinçerler'in Hadise'ye evlenme teklifi etmesi magazin gündeminde olay yaratmıştı. İkili hakkında bomba gibi bir iddia ortaya atıldı. Çiftin 2 ay önce imam nikahı kıydığı öne sürüldü.

Magazin

23.01.2024, 18:41

Kaan Yıldırım'dan ayrıldıktan kısa bir süre sonra iş insanı Mehmet Dinçerler ile aşk yaşamaya başlayan Hadise, evlilik hazırlıkları yapıyor. Mehmet Dinçerler, geçtiğimiz gün ünlü şarkıcıya evlenme teklifi etti. Hadise, romantik anları Instagram hesabından paylaşarak "Bizim bölümümüz başlıyor" notunu yazdı. Dinçerler ise bu paylaşıma "Mrs. Dinçerler" şeklinde karşılık verdi.

Hadise, bugün Mehmet Dinçerler'in kız kardeşinin düğün öncesi eğlencesinde görüldü. İş insanının bir yanında Hadise, bir yanında annesinin olması dikkat çekti. Şarkıcı, müstakbel kayınvalidesi ile ilk kez görüntülenmiş oldu.

"2 AY ÖNCE İMAM NİKAHI KIYILDI"

Gelin alma görüntülerini paylaşan 'Blogyağmuru' isimli fenomen, Hadise ve Mehmet Dinçerler'in iki ay önce imam nikahı kıydıklarını iddia etti. Fenomen, "Hadise'nin görümcesi bugün evleniyor. Görümce diyorum çünkü Hadise ve Mehmet'in imam nikahları kıyılmış yaklaşık iki ay önce" ifadelerini kullandı.

"BEBEK SÜRPRİZİ OLABİLİR"

Çiftin evlilik teklifi görüntülerinin ardından Söylemezsem Olmaz yorumcusu Arto'dan çok konuşulacak bir yorum gelmişti. Ünlü isim, "Bir bebek sürprizi olacağına inanıyorum" demişti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading