Yandex Metrica

Hadise ve Hasan Can Kaya aşk mı yaşıyor? Magazin gündemine bomba gibi düştü! Sessizliğini böyle bozdu

Hadise ve Hasan Can Kaya aşk mı yaşıyor? Magazin gündemine bomba gibi düştü! Sessizliğini böyle bozdu

Mehmet Dinçerler ile eylül ayında boşanan ünlü şarkıcı Hadise ile Hasan Can Kaya'nın aşk yaşadığı iddiası olay yarattı. Magazin kulislerine bomba gibi düşen iddianın ardından gözler iki ünlü isme çevrilmişti. Hasan Can Kaya'dan konuyla ilgili ilk açıklama geldi.

Magazin

23.01.2024, 20:14

Ünlü şarkıcı Hadise, Mehmet Dinçerler ile Nisan ayında sessiz sedasız dünyaevine girmişti. Evliliklerinde anlaşmazlık yaşayan ikili, 30 Eylül'de tek celsede boşanmıştı. Önceki dün Dinçerler ile barıştığı iddia edilen Hadise hakkında yeni bir aşk iddiası ortaya atıldı. Şarkıcının komedyen Hasan Can Kaya ile birliktelik yaşamaya başladığı öne sürüldü.

Geçtiğimiz hafta babasını kaybetmişti! Oyuncu Damla Ersubaşı yeni bir video paylaştı Geçtiğimiz hafta babasını kaybetmişti! Oyuncu Damla Ersubaşı yeni bir video... Haberi Görüntüle

"İLİŞKİM OLSA GİZLEMEM"

Aşk haberlerinin kısa sürede yayılması sonrası Hasan Can Kaya Müzikonair'e açıklamalarda bulundu. Kaya, "İddialar doğru değil. Ben de haberlerde gördüm. Günde 14 saat film setindeyim. Nereden çıktı hiçbir fikrim yok. Zaten bekar bir insanım öyle bir şey olsa gizlemem" ifadelerini kullandı. Hadise cephesinden ise henüz bir açıklama gelmedi.

Exxen'de yayınlanan 'Konuşanlar' programıyla sıkça adından söz ettiren Hasan Can Kaya, programın yönetmeni Sultan San ile 2,5 yıllık birlikteliğini geçtiğimiz yıl bitirmişti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading