Yandex Metrica

Hadise, sevgilisi Mehmet Dinçerler'in kız kardeşinin düğününde oynadı

Hadise, sevgilisi Mehmet Dinçerler'in kız kardeşinin düğününde oynadı

Sevgilisi Mehmet Dinçerler’in evlilik teklifini kabul eden şarkıcı Hadise, Dinçerler'in kız kardeşinin düğününe katıldı. Ünlü şarkıcı, kendi şarkısı eşliğinde doyasıya oynayıp, eğlendi.

Magazin

02.02.2024, 20:10

Geçtiğimiz gün güzel şarkıcı Hadise, sevgilisi Mehmet Dinçerler’in evlilik teklifini kabul etmiş ve sevgilisinin kardeşinin gelinlikle, davul zurna eşliğinde evden çıkışını müstakbel kayınvalidesiyle yan yana izlemişti ve bir hayli eğlenmişti.

'Hesabı yapılamaz' dedi! Acun Ilıcalı aylık kazancını açıklayamadı! 'Hesabı yapılamaz' dedi! Acun Ilıcalı aylık kazancını açıklayamadı! Haberi Görüntüle

İSTENMEYEN GELİN İDDİASI YALAN ÇIKTI

Hadise ve kayınvalidesinin yan yana verdiği eğlenceli görüntüler, Hadise'nin istenmeyen gelin adayı olduğu ve sevgilisinin ailesiyle tanışmadığı iddialarının yalan olduğunu ortaya koydu.

15 gündür annelik heyecanı yaşıyor! Eda Ece günler sonra ilk kez paylaşım yaptı: Artık... 15 gündür annelik heyecanı yaşıyor! Eda Ece günler sonra ilk... Haberi Görüntüle

SEVGİLİSİNİN KARDEŞİNİN DÜĞÜNÜNDE DOYASIYA EĞLENDİ

Bugünde Mehmet Dinçerler'in kız kardeşinin düğününe katılan Hadise, görümcesiyle beraber kendi şarkısı eşliğinde karşılıklı oynayarak doyasıya eğlendi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading