Yandex Metrica

Hadise Seren Serengil'i şikayet etti, ortalık karıştı! Ünlü sunucu programda ateş püskürdü: Mesajları doğrulattık

Hadise Seren Serengil'i şikayet etti, ortalık karıştı! Ünlü sunucu programda ateş püskürdü: Mesajları doğrulattık

Reza Zarrab ile Hadise'nin aşk yaşadığı iddia edilmişti. Haberlerin ardından Hadise, savcılığa giderek Serengil hakkında şikayette bulundu. Seren Serengil, bugün Söylemezsem Olmaz programında ateş püskürdü.

Magazin

23.01.2024, 20:16

Şarkıcı Hadise, Söylemezsem Olmaz programında kendisi ve Reza Zarrab hakkında ortaya atılan yasak aşk iddialarından sonra Seren Serengil'den şikayetçi oldu. Seren Serengil, dün İstanbul Adalet Sarayı'nda ifade verdi. Ünlü isim, bugün Söylemezsem Olmaz programı canlı yayınında Hadise'ye zehir zemberek sözler söyledi.

Ebru Gündeş'i ve avukatını, Reza Zarrab'ın eski avukatını şahit gösterdiklerini söyleyen Serengil, canlı yayında yaptığı açıklamada kimseye iftira atmadıklarını söyledi.

'Hesabı yapılamaz' dedi! Acun Ilıcalı aylık kazancını açıklayamadı! 'Hesabı yapılamaz' dedi! Acun Ilıcalı aylık kazancını açıklayamadı! Haberi Görüntüle

"AVUKATINDAN TEYİT ALDIM"

Serengil, şu ifadeleri kullandı:

"Yayında İftira atmadık, mesajların arkasındayız. Reza Zarrab'ın avukatını arayarak mesajların ona ait olduğuyla ilgili teyit aldım. Mesajların doğru olduğunu öğrendim. İftira atıyorlar diyorsun da biz bunu niye yapalım. Biz bu zamana kadar kimseye iftira atmadık. Öyle olsaydı milyonlarca lira öderdik, RTÜK ve kanal izin vermezdi.

Böyle bir şey olamaz. Ben bu mesajları geçen sene gördüm ama ifşa etmedim. Bana fake hesaptan geldiğinde avukatı arayıp sordum. Bu sene de bunların ilişkisi olduğu iddia edildiği için mesajlar gündeme geldi. Gazete ve diğer siteler bu mesajları yayınladığı için ben de konuşurum.

Geçtiğimiz hafta babasını kaybetmişti! Oyuncu Damla Ersubaşı yeni bir video paylaştı Geçtiğimiz hafta babasını kaybetmişti! Oyuncu Damla Ersubaşı yeni bir video... Haberi Görüntüle

HADİSE'YE İFTİRA DAVASI AÇIYOR

Dün adliyeye gittiğimde Ebru Gündeş'i şahit olarak yazdım. Ondan özür dileyerek ve iznini almadan. Bize çamur atılmasını kabul etmiyorum. Ebru Gündeş boşanma davasında da bundan bahsetti. Ben o davada adı geçen ünlü kadının kim olduğunu söylemesini istiyorum. Reza Zarrab'ın eski avukatının da dinlenmesini istedim. Kim yalan söylüyor, söylemiyor öğreneceğiz. 300 tane mesaj var bunları ben mi yazdım? Hadise'ye bu konuyla ilgili iftira davası açacağım. Böyle bir şey mümkün bile değil."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading