Yandex Metrica

Hadise O Ses Türkiye 2023 jürisinde yer alacak mı? Ebru Gündeş ile birlikte...

Hadise O Ses Türkiye 2023 jürisinde yer alacak mı? Ebru Gündeş ile birlikte...

TV8'in sevilen programlarından O Ses Türkiye, Cumartesi akşamı yılbaşı özel bölümüyle seyirci karşısına çıkacak. Her yıl birçok ünlü ismin ağırlandığı bölümde jüri koltuğuna oturacak isimler belli oldu.

Magazin

23.01.2024, 20:10

O Ses Türkiye programı her yıl yılbaşı gecesinde yılbaşı özel bölümüyle ekrana geliyor. TV8'de yayınlanacak olan O Ses Türkiye yılbaşı, seyirciler tarafından heyecanla bekleniyor. O Ses Türkiye'nin yeni yıl bölümünde izleyiciler yine eğlenceli anlar yaşayacak. Programın bu yılki jüri üyeleri de belli oldu.

Doğum anını paylaşan fenomene tepkiler çığ gibi! Altıncı çocuğunun doğumunu Instagram'da yayınladı Doğum anını paylaşan fenomene tepkiler çığ gibi! Altıncı çocuğunun doğumunu... Haberi Görüntüle

2022 O SES YILBAŞI ÖZEL JÜRİ ÜYELERİ

O Ses Türkiye yılbaşı özel programının jüri koltuğunda Ebru Gündeş, Beyazıt Öztürk, Seda Sayan ve Yıldız Tilbe oturacak. 4 ünlü isim, yarışmacıları değerlendirecek ve beğendikleri yarışmacıları takımlarına dahil etmek için çaba gösterecek.

Jüride Hadise'nin yer almaması da dikkat çeken noktalardan biri oldu. Şarkıcı, son olarak Ebru Gündeş'in eski eşi Reza Zarrab ile aşk yaşadığı iddialarıyla gündeme gelmişti. 

Yarışmada Ebru Gündeş ile birlikte Seda Sayan, Yıldız Tilbe ve Beyazıt Öztürk jürilik yapacak.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading