Yandex Metrica

Hadise'nin saplantılı hayran kabusu devam ediyor! Yeniden şikayetçi oldu 'Ya hapse ya evliliğe götürecek'

Hadise'nin saplantılı hayran kabusu devam ediyor! Yeniden şikayetçi oldu 'Ya hapse ya evliliğe götürecek'

Şarkıcı Hadise, uzun süredir saplantılı hayranı nedeniyle zor günler geçiriyor. Ünlü şarkıcı, kendisini takip eden sapıktan şikayetçi olmuştu. Hakkında dava açılan tacizcinin Hadise'yi rahatsız etmeye devam ettiği ortaya çıktı.

Magazin

23.01.2024, 19:02

Mehmet Dinçerler ile nikah masasına oturmaya hazırlanan Hadise, kendisine taciz mesajları gönderen saplantılı kişi nedeniyle kabus dolu günler yaşıyor. Şarkıcı, geçtiğimiz yıllarda kendisine mail yoluyla taciz mesajları gönderen Ümit S. hakkında suç duyurusunda bulunmuştu.

Huzuru ve sükunu bozduğu gerekçesiyle Ümit S. hakkında 6 yıl 6 aya kadar hapis cezası istenmiş, bu ceza daha sonra adli para cezasına çevrilmişti. Ümit S., açılan davanın ardından da Hadise'yi rahatsız etmeye devam etti. Hadise, aynı kişinin tacizlerine devam ettiğini belirterek bir kez daha şikayetçi oldu. 

Ünlü sanatçı, saplantılı kişinin  "Sevgili çiçeğim bu mektup beni ya hapse ya seninle evliliğe götürecek" şeklinde mektup yazdığını belirtti. 

TEKRAR DAVA AÇILDI

Şarkıcıya karşı tacizlerine devam eden Ümit S. hakkında 'tehdit, cinsel taciz ve huzur bozma' suçlarından ikinci kez dava açıldı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading