Yandex Metrica

Hadise New York Times paylaşımı: Kadınların sesini daha çok duyacaksınız

Hadise New York Times paylaşımı: Kadınların sesini daha çok duyacaksınız

Ünlü şarkıcı Hadise, reklam için New York'taki Times Meydanı'nda bir binada yer alan fotoğrafını paylaştı. Hadise, "New York Times Square’da kendimi gördüğümde bir kez daha emin oldum kadınların sesini daha çok duyacaksınız" dedi.

Magazin

29.02.2024, 11:26

'O Ses Türkiye' yarışmasıyla ününe ün katan şarkıcı Hadise, son Instagram paylaşımıyla bir kez daha adından söz ettirmeye başladı.

ABD'nin New York şehrinde bulunan ünlü Times Meydanı'ndaki bir binada yer alan fotoğrafını yayınlayan Hadise, dikkat çekici bir mesaj verdi.

''KADINLARIN SESİNİN DAHA ÇOK DUYACAKSINIZ''

Hadise, paylaşımına, "Benim adım Hadise. Hayal ettiklerimi gerçekleştirmek, konuşmak istediklerimi konuşmak ve yaşamak istediklerimi yaşamak için korkmuyorum! Özgürce şarkı söylüyorum, dans ediyorum. Bugün New York Times Square’da kendimi gördüğümde bir kez daha emin oldum kadınların sesini daha çok duyacaksınız" notunu düştü.

Bir Kadın Bir Erkek'in Zeynep'i şimdi Bahar'la büyülüyor: Demet Evgar'ın inanılmaz dönüşümü Bir Kadın Bir Erkek'in Zeynep'i şimdi Bahar'la büyülüyor: Demet Evgar'ın... Haberi Görüntüle

''SENİNLE GURU DUYUYORUM''

Mesajını İngilizce olarak da paylaşan Hadise'ye hayranlarından övgü içeren mesajlar geldi. Pek çok hayranı, "Seninle gurur duyuyorum" diye yazdı.

15 gündür annelik heyecanı yaşıyor! Eda Ece günler sonra ilk kez paylaşım yaptı: Artık... 15 gündür annelik heyecanı yaşıyor! Eda Ece günler sonra ilk... Haberi Görüntüle

YENİ AŞKA YELKEN AÇTI

Oyuncu Kaan Yıldırım ile ilişkisini bitiren 35 yaşındaki şarkıcı, iş insanı Mehmet Dinçerler (33) ile aşk yaşamaya başlamasıyla magazin basınının gündemindeydi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading