Yandex Metrica

Hadise milyonluk zannedilen replika yüzüğü sattı! Mehmet Dinçerler'den gönderme geldi! 'Kendini çok bozdu'

Hadise milyonluk zannedilen replika yüzüğü sattı! Mehmet Dinçerler'den gönderme geldi! 'Kendini çok bozdu'

Mehmet Dinçerler'in Hadise'ye evlilik teklifi için aldığı yüzüğün replika çıktığı öne sürüldü. Şarkıcı Hadise'nin ise yüzüğü satarak bir derneğe bağışladığı ortaya çıktı. Bu durum sonrası Dinçerler'den gönderme gecikmedi.

Magazin

03.04.2024, 13:21

Nisan ayında sessiz sedasız nikah masasına oturan Hadise ve Mehmet Dinçerler, geçtiğimiz eylül ayında boşandı. İlişkileri kadar boşanmalarıyla da çok konuşulan ikili, gündeme gelmeye devam ediyor. Son olarak Mehmet Dinçerler'in Hadise'ye evlilik teklifi sırasında aldığı yüzüğün replika olduğu ortaya çıkmıştı. 

15 gündür annelik heyecanı yaşıyor! Eda Ece günler sonra ilk kez paylaşım yaptı: Artık... 15 gündür annelik heyecanı yaşıyor! Eda Ece günler sonra ilk... Haberi Görüntüle

"KENDİNİ ÇOK BOZDU" GÖNDERMESİ

Değerinin 3 milyon TL olduğu söylenen yüzüğü satmak istediğinde 182 bin TL değerinde olduğunu öğrenen Hadise'nin bu parayı hayvan derneklerine bağışladığı iddiası magazin gündemine bomba gibi düştü.

Çıkan haberlerin ardından Mehmet Dinçerler'den çok konuşulacak bir paylaşım geldi. Ünlü iş insanı, Feyyaz Yiğit'in "Kendini çok bozdu" repliğini paylaştı. Dinçerler'in o paylaşımı Hadise'ye gönderme olarak yorumlandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading