Yandex Metrica
SON DAKİKA
Hadise-Mehmet Dinçerler ilgili şok iddia: Bakın evliyken ne yapmış... Bu yüzden takıları geri vermemiş

Hadise-Mehmet Dinçerler ilgili şok iddia: Bakın evliyken ne yapmış... Bu yüzden takıları geri vermemiş

Ünlü şarkıcı Hadise ve Mehmet Dinçerler'in 5 aylık evliliği, dün resmi olarak sona erdi. Biten evlilik sonrası takılar tartışma konusu olmuştu. Takıların neden Hadise'de kaldığı ortaya çıktı.

Magazin

23.01.2024, 19:53

Hadise ve Mehmet Dinçerler Nisan ayında sessiz sedasız nikah masasına oturmuştu. 30 Nisan'da Çırağan Sarayı'nda aile arasında bir törenle evlenen ikili, Eylül ayının başında boşanma kararı aldığını açıkladı. 

Ünlü çiftin boşanma kararının ardından birçok iddia ortaya atıldı. Mehmet Dinçerler'in Hadise'den takıları istediği öne sürüldü. 

Kate Middleton intihar mı etti? William'ın aldatma hikayesi Kral Charles'ın... Haberi Görüntüle

TAKILARI YÜKLÜ MİKTARDA BORCUNA SAYDI

Çift, dün Beykoz 2. Aile Mahkemesi'nde görülen duruşmada tek celsede boşandı. Hadise ve Dinçerler duruşmaya katılmadı. Hadise'nin avukatı Hakan Öncel, çiftin takılar nedeniyle yaşadığı anlaşmazlığı doğrulayarak "Basına yansıyan haberlerden dolayı süreç biraz uzadı. İki hafta sonra boşanma gerçekleşti yoksa daha erken olabilirdi" dedi.

Posta'nın haberine göre Hadise, Mehmet Dinçerler'e yüklü miktarda borç vermişti. Ünlü şarkıcı, kendisine takılan takıları evlilik sırasında eşine verdiği yüklü miktardaki paranın yerine saydı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading