Yandex Metrica

Hadise ile mesajları ortaya dökülmüştü! Reza Zarrab sessizliğini bozdu: Zamanı geldiğinde açıklayacağım

Hadise ile mesajları ortaya dökülmüştü! Reza Zarrab sessizliğini bozdu: Zamanı geldiğinde açıklayacağım

Ebru Gündeş'in eski eşi Reza Zarrab ve Hadise'nin ilişkisi olduğu iddia edilmişti. İkilinin mesajları olduğu iddia edilen Whatsapp konuşmaları ortaya çıktı. Reza Zarrab'tan ilk açıklama geldi.

Magazin

23.01.2024, 20:06

Ebru Gündeş ve Reza Zarrab geçtiğimiz yıl Nisan ayında boşanmış, evliliğin Hadise yüzünden bittiği öne sürülmüştü. Hadise ve Reza Zarrab'ın yasak aşk yaşadığı ve birlikte Amerika'da tatile gittiği iddia edilmişti. Hürriyet'in haberine göre, ikilinin arasında geçtiği iddia edilen Whatsapp yazışmaları ortaya çıktı. 

Mesajlarda Reza Zarrab'ın "Beni de bitirdin kendini de" dediği, Hadise'nin ise "Seninle yaşadıklarımdan asla pişman değilim. Kaan’ı rahatlatmak için yaptım. Zan altında kaldım, mecburdum. Bana lütfen saldırma" ifadelerini kullandığı öne sürüldü. 

İkilinin söz konusu Whatsapp yazışmalarında birlikte resimlerinin olduğu iddiasına karşı plan yapmaları dikkat çekti.

15 gündür annelik heyecanı yaşıyor! Eda Ece günler sonra ilk kez paylaşım yaptı: Artık... 15 gündür annelik heyecanı yaşıyor! Eda Ece günler sonra ilk... Haberi Görüntüle

REZA SESSİZLİĞİNİ BOZDU

İddiaların gündeme bomba gibi düşmesinin ardından Reza Zarrab'tan ilk açıklama geldi. Instagram'dan paylaşım yapan Zarrab, şu ifadeleri kullandı:

"Basında hakkımda çıkan şeyler mide bulandırıcı ve bunlar hakkında gereken neyse yapılacaktır. Zamanı geldiğinde canlı yayında açıklama yapacağım ben sustukça konuşanlar var."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading