Yandex Metrica

Hadise doğum gününü dev pastayla kutladı, göğüs dekoltesi olay yarattı! 'Mehmet Dinçerler'den sonra...'

Hadise doğum gününü dev pastayla kutladı, göğüs dekoltesi olay yarattı! 'Mehmet Dinçerler'den sonra...'

Ünlü şarkıcı Hadise, yeni yaşını arkadaşlarıyla kutladı. Sosyal medya hesabından o anları paylaşan Hadise'nin derin dekolteli elbisesi olay yarattı.

Magazin

08.02.2024, 23:55

Ünlü şarkıcı Hadise, iş insanı Mehmet Dinçerler ile Nisan ayında sessiz sedasız nikah masasına oturmuştu. Evliliklerini gözlerden uzak yaşayan ikilli, kısa süre sonra boşanma kararı aldıklarını duyurmuştu. Ünlü çift, geçtiğimiz ay anlaşmalı şekilde boşanmıştı.

Boşanma haberlerinin ardından her yaptığı ile gündem olan Hadise, konserlerinde sahne şovlarıyla ve açıklamalarıyla uzun süre konuşulmuştu.

'Hesabı yapılamaz' dedi! Acun Ilıcalı aylık kazancını açıklayamadı! 'Hesabı yapılamaz' dedi! Acun Ilıcalı aylık kazancını açıklayamadı! Haberi Görüntüle

"HARİKA BİR KADINIM"

Ünlü şarkıcı, dün 37. yaşına girdi. Arkadaşlarıyla kutlama yapan sanatçı, o anları sosyal medya hesabından paylaşarak "Doğum günüm kutlu olsun. Ben bir kadınım, olağanüstü bir şekilde. Harika kadın, o ben oluyorum." notunu yazdı.

Hadise'nin giydiği derin dekolteli kıyafet ise takipçilerinin dikkatinden kaçmadı. "Özüne döndü", "Mehmet Dinçerler'den boşandıktan sonra kendine geldi" gibi yorumlar yapıldı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading