Yandex Metrica
SON DAKİKA
Hadise'den olay yaratan PUBG Mobile şarkısı

Hadise'den olay yaratan PUBG Mobile şarkısı

Son yılların en sevilen ismi Hadise yaptığı müziklerle de konuşulmaya devam ediyor. Son olarak PUBG Mobile şarkısı çıkaran Hadise sosyal medyaya damga vurdu.

Magazin

23.01.2024, 17:51

PUBG Mobile'ın Poseidon X-Suit güncellemesiyle dünyaya tanıttığı fenomen oyun kısa süre içerisinde büyül ilgi gördü. Hadise ise PUBG'nın çıkardığı Tidal Wave şarkısına Türkçe yorumunu kattı.

20 Ağustos'ta PUBG'nın Youtube hesabından paylaştığı şarkı büyük ilgi görmüş ve kısa süre içerisinde sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. 'Coç, Dalgalan' ismiyle çıkan şarkıya Türkçe yorumunu katan >Hadise Açıkgöz son günlerin en çok dinlenen ismi oldu.

Kate Middleton intihar mı etti? William'ın aldatma hikayesi Kral Charles'ın... Haberi Görüntüle

PUBG MOBİLE 1 NUMARAYA ULAŞTI

Gençler üzerinde büyük etki yaratan ve dünyanın bir numaralı oyunu haline gelen PUBG Mobile şimdi de müzikleriyle ön plana çıkmaya başladı. Tencent Türkiye Ülde Müdürü Aras Şenyüz ise yaygınlaşan oyun hakkında, 'PUBG MOBILE için Türkiye en önem verdiğimiz pazarlardan biri. Oyuncu kitlemiz her geçen gün büyürken, içinden geçtiğimiz zorlu günlerde moralimizi yeniden yükseltecek farklı işlere imza atmaya gayret ediyoruz. Oyun sektörü olarak hep hayata eğlence katmayı amaçlıyoruz. Bugün de sevgili Hadise ile oyunumuza yeni eklenen Poseidon X-Suit için Türkiye'de ilk kez böyle bir iş birliği yapmaktan çok mutluyuz' sözlerine yer verdi.

Halk TV sunucusu Şirin Payzın Almanya'da kaza geçirdi: Ameliyata alındı Haberi Görüntüle

HADİSE, PUBG MOBİLE İLE BİR İLKİ BAŞARDI

Son zamanların en iyi sanatçıları arasında gösterilen Hadise Açıkgöz, 'Dünyanın ve Türkiye'nin en çok oynanan mobil oyunu için böyle orijinal bir şarkıyı seslendirmek benim için oldukça heyecan verici bir durum. Dün itibariyle yayına giren şarkımız şimdiden ses getirmeye başladı bile. Tüm oyun severlere ve oyun tutkunlarına güç verecek bu şarkıyla PUBG MOBILE için Türkiye'de bir ilke de imza atıyoruz' ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading