Yandex Metrica

Hadise dans şovu yaptı, Mehmet Dinçerler'den misilleme gecikmedi! Seda Sayan da kayıtsız kalmadı

Hadise dans şovu yaptı, Mehmet Dinçerler'den misilleme gecikmedi! Seda Sayan da kayıtsız kalmadı

Hadise, boşanmanın ardından sahne şovlarına devam ediyor. Son konserinde yaptığı dansla da adından söz ettiren Hadise'ye Mehmet Dinçerler'den karşılık geldi.

Magazin

23.01.2024, 20:01

Hadise ve Mehmet Dinçerler Nisan ayında sessiz sedasız nikah masasına oturmuştu. Evliliklerini gözlerden uzak yaşayan ikili, Eylül ayında boşanma kararı aldıklarını açıkladı. Çift, 30 Eylül'de anlaşmalı bir şekilde tek celsede boşandı. Ayrılığın ardından ünlü şarkıcı, sahne şovlarıyla adından sık sık söz ettirdi.

Doğum anını paylaşan fenomene tepkiler çığ gibi! Altıncı çocuğunun doğumunu Instagram'da yayınladı Doğum anını paylaşan fenomene tepkiler çığ gibi! Altıncı çocuğunun doğumunu... Haberi Görüntüle

DANS ŞOVUYLA SOSYAL MEDYAYI SALLADI

Konser maratonuna devam eden ve bir marka ile milyonluk reklam anlaşması imzalayan Hadise, bir konserinde yaptığı dansın görüntülerini Instagram hesabından paylaştı. O anlara birçok sosyal medya kullanıcısından yorum geldi. Şarkıcı Seda Sayan da kayıtsız kalamayarak "Maşallah" yorumunu yaptı.

15 gündür annelik heyecanı yaşıyor! Eda Ece günler sonra ilk kez paylaşım yaptı: Artık... 15 gündür annelik heyecanı yaşıyor! Eda Ece günler sonra ilk... Haberi Görüntüle

MEHMET DİNÇERLER'DEN KARŞILIK GELDİ

Hadise'nin o paylaşımının ardından Mehmet Dinçerler'den de dikkat çeken bir paylaşım geldi. Dinçerler, denizden çıkarken verdiği pozları yayınladı. İş insanının o paylaşımları Hadise'ye misilleme olarak yorumlandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading