Yandex Metrica

Hadise cephesinde şoke eden gelişme! Reza Zarrab'la görüştüğü iddia edildi, İbrahim Tatlıses devreye girdi

Hadise cephesinde şoke eden gelişme! Reza Zarrab'la görüştüğü iddia edildi, İbrahim Tatlıses devreye girdi

Hadise ve Mehmet Dinçerler, boşanma kararının ardından gündemden düşmüyor. Hadise hakkında tartışma yaratacak bir iddia ortaya atıldı. Şarkıcının yeniden Reza Zarrab'la görüştüğü öne sürüldü. Canlı yayına bağlanan İbrahim Tatlıses ise haberleri yalanladı.

Magazin

02.04.2024, 23:20

Nisan ayında sürpriz bir şekilde nikah masasına oturan Hadise ve Mehmet Dinçerler, boşanma kararı aldı. İkilinin evliliği hakkında birçok iddia ortaya atıldı. Boşanma haberlerinin ardından ünlü iş insanının geçmişiyle ilgili birçok bilgi ortaya çıktı. Şimdi ise Hadise cephesinde flaş bir gelişme yaşandı. Şarkıcının bir dönem yasak aşk yaşadığı iddia edilen Reza Zarrab ile görüştüğü öne sürüldü. 

ABD'de adını ve hayatını değiştirdiği bilinen Reza Zarrab'ın da Hadise'yi takip ettiği iddia edildi. İbrahim Tatlıses, canlı yayına bağlanarak söz konusu iddiaları yalanladı.

'Hesabı yapılamaz' dedi! Acun Ilıcalı aylık kazancını açıklayamadı! 'Hesabı yapılamaz' dedi! Acun Ilıcalı aylık kazancını açıklayamadı! Haberi Görüntüle

"HABERLER DOĞRU DEĞİL"

Söylemezsem Olmaz programının sunucularından Seren Serengil'i arayan Tatlıses, haberlerin doğru olmadığını söyledi. 

Konuşmanın ardından Serengil, "İbrahim Tatlıses, Reza'yı oğlu gibi sever biliyorsunuz. Ameliyatını filan Reza yaptırmıştı. İbrahim Bey, bu haberlerin doğru olmadığını, Reza'nı ne Hadise'yle, ne Ebru'yla ne de başka biriyle olma durumunun olmadığını söyledi" diye konuştu.


 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading