Yandex Metrica

Günseli Kato'nun o sözlerine tepki devam ediyor! Aylin Coşkun 'Dangalak' dedi, canlı yayında ateş püskürdü

Günseli Kato'nun o sözlerine tepki devam ediyor! Aylin Coşkun 'Dangalak' dedi, canlı yayında ateş püskürdü

Seramik sanatçısı ve ressam Günseli Kato'nun annelikle ilgili açıklaması tartışmalara neden oldu. Kato'nun 'Kadın doğurmuyorsa eksiktir' sözlerine Aylin Coşkun'dan tepki geldi. Coşkun, 'Biz dünyaya çocuk doğurmaya gelmedik' dedi.

Magazin

23.01.2024, 20:05

Günseli Kato, geçtiğimiz günlerde Ceyda Düvenci'nin sunduğu programa konuk oldu. Kato'nun açıklamaları büyük tepki çekti. 

Geçtiğimiz hafta babasını kaybetmişti! Oyuncu Damla Ersubaşı yeni bir video paylaştı Geçtiğimiz hafta babasını kaybetmişti! Oyuncu Damla Ersubaşı yeni bir video... Haberi Görüntüle

"KADIN ÇOCUK DOĞURMUYORSA EKSİKTİR"

Ünlü ressam, annelikle ilgili yaptığı açıklamada "Bir kadın için çocuk doğurmak kadar güzel bir şey yok. Bir kadının çocuk doğurmuyorsa eksiği vardır. Ben onu bilir onu söylerim. Kadının kadın olması için çocuk doğurması gerekir. Ekonomik durum, yaşadığı ortam, sağlık, beden... O ayrı mesela. Doğurduğunuz andan itibaren mertebe kat ediyorsunuz, unutmayın. İnsan olarak bir canlıya can vermek ve onu büyütmek... Erkekler için buınu söyleyemeyeceğim maalesef. Kadınlar için çok önemli. İyi ki doğurdum" ifadelerini kullandı.

Verdiği pozlarla tepki çekmişti! Uraz Kaygılaroğlu sevgilisi Sayna Soleimanpour ile birlikte yeni fotoğraflar paylaştı Verdiği pozlarla tepki çekmişti! Uraz Kaygılaroğlu sevgilisi Sayna Soleimanpour ile... Haberi Görüntüle

"BU KADINA HAKKIMI HELAL ETMİYORUM"

Kato'nun açıklamalarına birçok ünlüden tepki geldi. Bu isimlerden biri de Aylin Coşkun oldu. TV8'de yayınlanan 2. sayfa programına telefonla bağlanan Coşkun, şöyle konuştu:

"Üç yıldır hiç nefes almadan çocuk sahibi olmaya çalışıyorum. Herkes anne olmak zorunda değil. Ben isteyip olamayanlardanım. Bu dünyaya biz kadınlar çocuk doğurmaya gelmedik. Bu bizi güçsüz yapmaz. Ama bunun gibileri dangalak yapar. Beni çok ağlattı. Ben gerçekten bu kadına bu dünyada hakkımı helal etmiyorum."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading