Yandex Metrica
SON DAKİKA
Günlük 100 bin TL kazandığı iddia edilmişti! Mehmet Ali Erbil'den itiraf geldi

Günlük 100 bin TL kazandığı iddia edilmişti! Mehmet Ali Erbil'den itiraf geldi

Mehmet Ali Erbil, geçtiğimiz aylarda TikTok hesabı açmıştı. Yaptığı canlı yayınlarla dikkat çeken Erbil'in günlük 100 bin TL kazandığı iddia edilmişti. Ünlü şovmen konuyla ilgili iddialara yanıt verdi.

Magazin

23.01.2024, 19:52

Özel hayatıyla sık sık adından söz ettiren Mehmet Ali Erbil, son dönemin en çok konuşulan isimleri arasında yer alıyor. TikTok hesabı açan ve akşamları canlı yayın yapan Erbil, yayın sırasında yaptığı hareketlerle de gündeme geliyor. 

Erbil'in mahkemelik olduğu fenomen Ece Ronay, konuk olduğu 2. sayfa programında çarpıcı açıklamalarda bulunmuştu. Ronay, "Mehmet Ali Erbil günlük 70 ile 100 bin TL arasında para kazanıyor. Orada her tarzda insan var. Video paylaşıp takipçi elde ediyorsunuz ama canlı yayın açarsanız para kazanıyorsunuz." demişti.

Kate Middleton intihar mı etti? William'ın aldatma hikayesi Kral Charles'ın... Haberi Görüntüle

"PARA İŞLERİYLE İLGİLENMİYORUM"

Mehmet Ali Erbil, önceki gece Beyoğlu'nda bir mekan çıkışı objektiflere yansıdı. Dostları ile bir yemekte buluşan Erbil, Ece Ronay'ın iddialarına yanıt verdi. Ünlü şovmen, şöyle dedi:

"Bu hesap üzerinden akşamları canlı yayınlar yaparak eğleniyorum. Onu söyleyenler ve yorum yapanlar herhalde benim mali danışmanlarımdan daha iyi biliyor. Öyle bir şey yok. Çok para kazandığımı düşünüyorlar ama kazanmıyorum. Ben zaten para işleriyle hiç ilgilenmiyorum" dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading