Yandex Metrica
SON DAKİKA
Gülseren Budayıcıoğlu'ndan bomba bir eser daha geliyor! Kırmızı Pelerin yine gerçek bir hikayeyi anlatacak

Gülseren Budayıcıoğlu'ndan bomba bir eser daha geliyor! Kırmızı Pelerin yine gerçek bir hikayeyi anlatacak

Eserleriyle son yılların en çok konuşulan isimleri arasında yer alan Gülseren Budayıcıoğlu'ndan yeni bir eser daha geliyor. Budayıcıoğlu, katıldığı 12. Antalya Kitap Fuarı'nda 'Kırmızı Pelerin' ismi kitabının müjdesini verdi.

Magazin

23.01.2024, 19:59

Psikiyatr Gülseren Budayıcıoğlu, kitaplarından uyarlanan dizilerin ses getirmesiyle adından sık sık söz ettiriyor. Son olarak Star TV'nin Yalı Çapkını dizisiyle birlikte gündeme gelen Gülseren Budayıcıoğlu, yeni eserini kitapseverlerin beğenisine sunmaya hazırlanıyor.

Ünlü yazar ve psikiyatr, Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin önemli kültür etkinliklerinden olan 12. Antalya Kitap Fuarı'nın onur konuğu oldu. Atatürk Kültür Merkezi'nde gerçekleşen söyleşi etkinliğinde konuşan Budayıcıoğlu, kendisine gelen mesajları ve mektupları okuduğunu ve senaryolara, kitaplarına bu şekilde yön verdiğine dikkat çekti.

Budayıcıoğlu, önümüzdeki aylarda çıkacak olan yeni kitabı Kırmızı Pelerin hakkında konuştu. Yeni kitabının da gerçek bir hikaye olduğunu belirten psikiyatr, "Benim en büyük amacım sizin yazdığım kitaplarda kendinizi bulmanız" diye konuştu.

Halk TV sunucusu Şirin Payzın Almanya'da kaza geçirdi: Ameliyata alındı Haberi Görüntüle

"KIRMIZI ODA'DAN SONRA PSİKOLOG RANDEVULARI PATLAMA YAPTI"

Budayıcıoğlu, açıklamasının devamında şu ifadeleri kullandı:

Ben psikiyatriye başladığımda bizim adımız ‘deli doktoru’ydu. Ben muayenehaneyi açtığımda insanlar salonda yan yana oturmak istemiyorlar. Çünkü ayıp. Ama orada gördüm ki insanların buna nasıl ihtiyacı var. Bedenen çok sağlıklı ama huzurunuz yoksa o sağlığın anlamı yok. İnsanlar bundan korkmasın.

En akıllı insanların gideceği yerdir aslında psikiyatri. ‘Kırmızı Oda’dan sonra patlama yaptı. Türkiye’nin her yerinde psikologlar ve psikiyatristlerde randevular dolu. Buralara başvuranlarının çoğunun ruh sağlığı son derece yerinde. Ama bunun farkındalığı geliştirmek önemli.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading