Yandex Metrica
SON DAKİKA
Gülşen ve Ozan Çolakoğlu'ndan boşanma açıklaması!

Gülşen ve Ozan Çolakoğlu'ndan boşanma açıklaması!

Sahnede giydiği kostümlerle gündemden düşmeyen Gülşen, eşi Ozan Çolakoğlu ile görüntülendi. Boşanacakları iddia edilen çift, çıkan haberlere son noktayı koydu.

Magazin

28.03.2024, 12:37

Sahnede tercih ettiği kıyafetlerle bir süredir tartışma yaratan Gülşen, son olarak eşi Ozan Çolakoğlu ile boşanacağı haberleriyle gündeme geldi. Çiftin evliliklerinde kara bulutlar dolaştığı, Ozan Çolakoğlu'nun evden ayrıldığı öne sürüldü.

Çift, önceki gün stüdyoya giderken görüntülendi. Basın mensupları ile ayaküstü sohbet eden ikiliden Gülşen, sahne kıyafetleriyle ilgili "Hiçbir şey demeyeceğim. Ben işimi gücümü yapıyorum. Gelen eleştiriler beni etkilemiyor" dedi.

"NEYİ YAKIŞTIRIYORSA ONU GİYER"

Gülşen ve Ozan Çolakoğlu'nun şarkıcının sahne kıyafetleri nedeniyle boşanmaya karar verdiği iddia edilmişti. Eşinin iddialı kıyafetleriyle ilgili konuşan Çolakoğlu, "Gülşen'in kıyafetlerine karışmam mümkün değil. O kendine neyi yakıştırıyorsa giyebilir. İşini yapıyor" ifadelerini kullandı.

"HABERİ SİZDEN DUYDUK"

Boşanacakları yönünde çıkan iddialar hakkında ikili şöyle dedi: 

"Boşanma yok, her şey yolunda ve çalışmaya devam ediyoruz. Haberi sizden duyduk. Hem sahne, hem stüdyo tarafında yoğun bir şekilde çalışıyoruz. Normal insanlar gibi ev hayatımız, çocuğumuz ve işimiz var"

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading