Yandex Metrica
SON DAKİKA
Gülşen ve Ozan Çolakoğlu boşanıyor mu? Lolipop şarkısı kriz yarattı

Gülşen ve Ozan Çolakoğlu boşanıyor mu? Lolipop şarkısı kriz yarattı

Sahne kıyafetleriyle çok konuşulan Gülşen, yeni çıkan şarkısı Lolipop ile gündemde. Şarkıcının Lolipop şarkısı kapak fotoğrafı ve klibi nedeniyle eşi Ozan Çolakoğlu ile boşanmanın eşiğine geldiği iddia edlmişti. Gülşen'den konuyla ilgili açıklama geldi.

Magazin

23.01.2024, 18:57

Konserde tercih ettiği kıyafet ve tavırlarıyla tartışmalara neden olan Gülşen, geçtiğimiz günlerde sahnede bir seyircinin kucağına oturmasıyla gündeme gelmişti. Gülşen, bu kez Lolipop şarkısının kapak fotoğrafı ve klibiyle adından söz ettirdi. Gelişmelerin ardından Ozan Çolakoğlu'nun boşanmak istediği iddia edildi.

Ünlü popçu, önceki gün bir AVM'de alışveriş turunda objektiflere yansıdı. Şarkıcı, Ozan Çolakoğlu ile boşanacakları yönünde çıkan haberlere yanıt verdi.

"BEN İŞİMİ YAPIYORUM"

Gülşen, iddialar hakkında "Ozan neden tepki göstersin? Ben sadece işimi yapıyorum. Bildiğim gibi yapmaya da devam edeceğim" şeklinde konuştu.

"BU SORUYU BANA SORMAYIN"

Muhabirlerin "Son dönemde verdiğiniz pozlar ve sergilediğiniz davranışlarla tartışılıyorsunuz. Neler söylersiniz?" sorusu üzerine Gülşen, "Ben sadece konser veriyorum. Bu soruyu bana değil, hakkımda yazıp çizenlere sorun. Ben işime konsantreyim" diye yanıt verdi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading