Yandex Metrica

Gülşen kıyafetini eleştirenlere nispet yaptı! Yorumların ardı arkası kesilmedi

Gülşen kıyafetini eleştirenlere nispet yaptı! Yorumların ardı arkası kesilmedi

Ünlü şarkıcı Gülşen, kıyafetlerini eleştirenlere inat yeni bir cesur kıyafetle daha gündem olmayı başardı. Gülşen’in giydiği cesur dekolteli kıyafet sosyal medyayı salladı.

Magazin

23.01.2024, 18:38

Güzel şarkıcı Gülşen, Ankara’da hayranlarıyla buluştu. Ankara’da konser veren Gülşen, cesur kıyafetiyle herkesi kendine hayran bıraktı. Sesiyle ve güzelliğiyle herkesi etkileyen Gülşen, hayranlarına müzik ziyafeti verdi. Şarkıcı Gülşen, bacak dekolteli elbisesiyle konsere gelen hayranlarını coşturdu. Ünlü sanatçının cesur kıyafetli pozları hayranları tarafından beğeni rekoru kırdı.

15 gündür annelik heyecanı yaşıyor! Eda Ece günler sonra ilk kez paylaşım yaptı: Artık... 15 gündür annelik heyecanı yaşıyor! Eda Ece günler sonra ilk... Haberi Görüntüle

“SİZİ ÇOK SEVİYORUM”

Sosyal medyayı aktif olarak kullanan ünlülerden biri olan Gülşen yine adından söz ettiriyor. Sosyal medyada ki paylaşımlarıyla gündemden düşmeyen güzel şarkıcı Gülşen, Ankara’da verdiği konser sonrası fotoğraflarını resmi Instagram hesabından paylaştı. Gülşen’in iddialı elbisesi hayranları tarafından beğenilirken fotoğrafları beğeni yağmuruna tutuldu. Sosyal medyada paylaştığı fotoğrafları, “Ankara’da hafızamdan gitmeyecek konserlerden biri daha. Sizi çok seviyorum” ifadeleriyle paylaştı. Fotoğraf kısa sürede beğeni rekoru kırdı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading