Yandex Metrica

Gülşen'den Söylemezsem Olmaz yorumcularına uzaklaştırma kararı! 'Psikolojik şiddet uyguladılar'

Gülşen'den Söylemezsem Olmaz yorumcularına uzaklaştırma kararı! 'Psikolojik şiddet uyguladılar'

Son dönemde sahnede giydiği kıyafetlerle tartışmalara neden olan Gülşen, Söylemezsem Olmaz programının yorumcuları Arto, Bircan Bali ve Seren Serengil hakkında bir ay süreyle uzaklaştırma kararı aldı. Mahkeme kararına aykırı davranılması durumunda sunucular hapse girecek.

Magazin

23.01.2024, 19:02

Sahnede giydiği kıyafetler ve yaptığı hareketlerle gündemden düşmeyen Gülşen, hem sosyal medyada hem magazin programlarında eleştirilerin hedefi olmaya devam ediyor. Şarkıcı, Söylemezsem Olmaz programında Lolipop şarkısı için verdiği pozlar ve sahnede yaptığı kucağa oturma nedeniyle Arto, Bircan Bali ve Seren Serengil tarafından eleştirilmişti. Gülşen'den konuyla ilgili hamle geldi.

Gülşen, avukatı Emek Emre aracılığıyla İstanbul Aile Mahkemesi'ne başvuruda bulundu. Seren Serengil, Bircan Bali ve Arto’nun kişisel hırs ve husumetle kendisine hakarette bulunduğunu öne süren Gülşen, korunma talep etti. 

"REYTİNG UĞRUNA İTİBARINI SARSIYORLAR"

Dilekçede "Davalılar, programın reytingini arttırmak uğruna gerçeğe aykırı bir şekilde Gülşen'in toplum önündeki itibarını sarsmaya ve kişilik haklarına saldırıda bulunmaktadır. Gülşen'i hedef göstererek alenen hakaretlerde bulunan ve psikolojik şiddet uygulayan davalıların bu eylemine son vermesi için mahkemenizden tedbir kararı verilmesini istiyoruz" ifadeleri yer aldı.

3 GÜNDEN 10 GÜNE KADAR ZORLAMA HAPSİ UYGULANACAK

Talebi değerlendiren İstanbul Aile Mahkemesi, Gülşen'i haklı bularak "Seren Serengil, Bircan Bali ve Arto'nun 1 ay süreyle Gülşen'e yönelik şiddet tehdidi, hakaret, aşağılama ve küçük düşürmeyi içeren söz ve davranışlarda bulunmamasına ve iletişim araçlarıyla rahatsız etmemesi"ne hükmetti.

Üç ismin tedbir kararına aykırı davranması durumunda 3 günden 10 güne kadar 'zorlama hapsi' uygulanacağı açıklandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading