Yandex Metrica

Gülşah Saraçoğlu’ndan tepki çeken açıklama: 50’ye yakın gerçek kürküm var

Gülşah Saraçoğlu’ndan tepki çeken açıklama: 50’ye yakın gerçek kürküm var

Magazin 2. Sayfa programına konuk olan modacı Gülşah Saraçoğlu, 50 tane kürkünün olduğunu söyleyerek "Hem gösterişli durduğu için hem de ısınmak için giyiyorum" dedi. Kısa sürede gündem olan Saraçoğlu, sözleriyle hayvanseverlerden tepki topladı.

Magazin

23.01.2024, 18:26

TV8 ekranlarında yayınlanan Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa programının bugünkü konuğu Gülşah Saraçoğlu ve İpek Tanrıyar oldu. Canlı yayına kürk giyerek çıkan Tanrıyar'ın ardından gerçek kürk kullanmayı her fırsatta çok sevdiğini söyleyen Saraçoğlu'nun savunması başta sunucular olmak üzere herkesi kızdırdı.

15 gündür annelik heyecanı yaşıyor! Eda Ece günler sonra ilk kez paylaşım yaptı: Artık... 15 gündür annelik heyecanı yaşıyor! Eda Ece günler sonra ilk... Haberi Görüntüle

“ELEŞTİRİLER UMRUMDA DEĞİL”

Kürk giymeyi sevdiğini ve 50 gerçek kürkü olduğunu söyleyen Saraçoğlu, sunucunun "O derinin o kürkün bir canlıya ait olduğunu düşünüp için cız etmiyor mu?" sorusu üzerine "Eleştiriler umurumda değil, gerçek kürk giymeyi seviyorum. Hayvanlara yapılan zulüm tabi ki de çok acı ama ben o konulara hiç girmiyorum. Hem gösterişli durduğu için ve ısınmak için giyiyorum" dedi.

'Hesabı yapılamaz' dedi! Acun Ilıcalı aylık kazancını açıklayamadı! 'Hesabı yapılamaz' dedi! Acun Ilıcalı aylık kazancını açıklayamadı! Haberi Görüntüle

“NE KÜRKMÜŞ BE”

Canlı yayındaki sözlerin ardından sinirlenen İpek Tanrıyar ise "Ne kürkmüş be" diyerek üzerinden kürkü çıkartıp yere fırlattı.

Bir Kadın Bir Erkek'in Zeynep'i şimdi Bahar'la büyülüyor: Demet Evgar'ın inanılmaz dönüşümü Bir Kadın Bir Erkek'in Zeynep'i şimdi Bahar'la büyülüyor: Demet Evgar'ın... Haberi Görüntüle

“ALLAH VİCDAN VERSİN”

Gülşah Saraçoğlu'nun sözleri kısa sürede sosyal medyada gündem olurken binlerce tepki mesajı yağdı. Başta hayvanseverler olmak üzere birçok sosyal medya kullanıcısı "Allah vicdan versin" yorumunu yaptı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading