Yandex Metrica

Gülşah Saraçoğlu'ndan Demet Akalın'a zehir zemberek sözler! 'Hayatımı mahvetti' deyip rest çekti

Gülşah Saraçoğlu'ndan Demet Akalın'a zehir zemberek sözler! 'Hayatımı mahvetti' deyip rest çekti

Gülşah Saraçoğlu'nun adı geçtiğimiz aylarda Deha Bilimlier ile aşk dedikodularına karışmıştı. Olaya dahil olan Demet Akalın'ın 'Ben onu uyardım' sözleri de ortalığı karıştırmıştı. Saraçoğlu, katıldığı programda 'Adını bile anmak istemiyorum' dedi.

Magazin

10.02.2024, 00:14

Doya Doya Moda yarışmasının jüri üyelerinden Gülşah Saraçoğlu, Katarsis programının konuğu oldu. Geçtiğimiz aylarda Deha Bilimlier ile aşk yaşadığı iddiasıyla uzun süre gündemden düşmeyen Saraçoğlu, o dönem "Ben onu uyardım" çıkışıyla olay yaratan Demet Akalın hakkında konuştu.

"Sıfır beden herkese uymaz" demişti! Eski manken verdiği pozlarla Maldivleri... Haberi Görüntüle

"KIZGINLIĞIM HAYAT BOYU GEÇMEYECEK"

Deha Bilimlier ile Gülşah Saraçoğlu'nun yasak aşk yaşadığı iddiası magazin gündemine bomba gibi düşerken, Demet Akalın'dan "İki tarafı da uyarmıştım geçen sene. Daha çok hanım tarafını uyarmıştım" açıklaması gelmişti. Ünlü modacı ise bu açıklamanın ardından Akalın'ı hayatından çıkarmıştı.

"Seni kırmış ya da üzen biri yanına otursa ne yaparsın?" sorusu üzerine Gülşah Saraçoğlu, isim vermeden "Kalkar giderim. O kişi benim hayatımı mahvetti, ellerine sağlık. İlişki yaşadığım biri değildi. Geçmedi, hayat boyu da geçmeyecek. Çok kızgın ve öfkeliyim. Ona her şeye rağmen hakkımı helal ettim, öteki dünyada karşılaşmamak için" diye konuştu.

"Sıfır beden herkese uymaz" demişti! Eski manken verdiği pozlarla Maldivleri... Haberi Görüntüle

"SENİN GEÇMİŞİNDE BUNLAR VARDI DEMEDİM"

Deha Bilimlier ile yasak aşk yaşadığı iddiaları hakkında da konuşan Saraçoğlu, konuşmasına şöyle devam etti:

O dönem bir isimden bahsedildi. Biz de sanatçı kız arkadaşımla 'kim acaba bu' diye konuşuyorduk. Telefonum bir anda susmamaya başladı. Bunun gerçekten olduğuna dair ellerinde görüntüler olduğunu, bir yere gidildiğini söylüyorlar. Sadece izledim. Adını bile anmak istemediğim kadın bana mesaj atarak 'acaba sen bir daha oraya gitmesen mi?" diyor.

Ben oraya davetli olarak değil, paramı vererek gidiyorum. Daha sonra televizyonlara çıkarak 'ben onu uyardım' dedi. Vah vah... Herkes onun olayı doğruladığını düşündü. Ben çıkıp senin de geçmişinde bunlar vardı demedim. Benimkiler doğru şeyler ama bana ne. Çoluğu çocuğu olan bir insan. Bana hiç yakışmaz.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading