Yandex Metrica
SON DAKİKA
Gülşah Saraçoğlu'ndan Demet Akalın'a: Mahkemeden daha büyük ceza vereceğim!

Gülşah Saraçoğlu'ndan Demet Akalın'a: Mahkemeden daha büyük ceza vereceğim!

Gökhan Çıra'nın önceki gün Nişantaşı'nda düzenlenen doğum günü partisine Gülşah Saraçoğlu da katıldı. Deha Bilimlier ile yasak aşk yaşadığı iddialarıyla gündemde olan Saraçoğlu, Demet Akalın hakkında konuştu.

Magazin

23.01.2024, 18:50

Geçtiğimiz aylarda şarkıcı Deha Bilimlier ile yasak aşk yaşadığı iddia edilen modacı Gülşah Saraçoğlu'nun bir dönem yakın arkadaş olduğu Demet Akalın'a tepkisi dinmiyor.

Saraçoğlu, eski futbolcu Gökhan Çıra'nın geçtiğimiz akşam Nişantaşı'nda düzenlenen doğum günü partisine katılan ünlü isimler arasındaydı. Basın mensuplarıyla sohbet eden Saraçoğlu, "Bu mutlu günlerinde arkadaşlarımı yalnız bırakmak istemedim" şeklinde açıklamada bulundu. 

ESTETİK İDDİALARINA YANIT VERDİ

Birkaç gün önce verdiği röportajda çenesini tutan ve konuşmakta zorlandığı görülen Saraçoğlu'nun estetik yaptırdığı iddia edilmişti. Konuyla ilgili sorular üzerine ünlü modacı, "Estetik yaptırmadım, yere düştüm. Tuvalete giderken yerler kaygandı, ayağım kaydı ve düştüm" dedi.

"DEMET'İ ASLA AFFETMEYECEĞİM"

"Demet Hanım'a dava açacaktınız? Yeniden barışır mısınız?" sorularına yanıt veren Gülşah Saraçoğlu, "Ona mahkemeden daha büyük bir ceza vereceğim ve kendisini asla affetmeyeceğim!" ifadelerini kullandı.

Ünlü modacı daha sonra aracına binerek mekandan hızla ayrıldı.

"İKİ TARAFI DA UYARMIŞTIM"

Şarkıcı Demet Akalın, Gülşah Saraçoğlu'nun Deha Bilimlier ile yasak aşk yaşadığı yönünde çıkan haberlerin ardından "Çok üzüldüm, çünkü iki tarafı da uyarmıştım geçen sene. Daha çok hanım tarafını uyarmıştım. Deha'nın eşi Aslı benim çok yakın arkadaşım, onlar yine bu durumu atlatırlar." demişti.

Saraçoğlu ise bu açıklamalar sonrası Demet Akalın'a dava açacağını söylemişti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading